• 瀏覽: 36,462
  • 回覆: 1,231
  • 追帖: 2
一份報紙的生存空間你都容納唔到,只會顯得你小家

熱賣及精選
引用:
原帖由 我太強 於 2021-6-20 12:58 AM 發表

食黃店啦,曱甴。係香討寫文宣?on能9

咩Logic?
殺人老笠打劫都唔可以拘捕

引用:
原帖由 我太強 於 2021-6-20 12:58 AM 發表

捉曱甴為全民除害、人人有責~

超越了法律給予的生存空間咪係叫犯罪囉,這是基本簡單民主理論您懂嗎?

引用:

犯法唔使拉?有特權?大x哂?😑

引用:

滿口歪理,指鹿為馬,簡直不知所謂枉為人類
呢啲唔係黑暴曱甴就係冇家冇國嘅仆街冚家剷嘅賣國賊行為

引用:

傻的ma? 

引用:

你個妹比人捉去做 G 
你都容立唔到,你真係小家

日日造假新聞害香港人,身為傳媒去播毒,分裂自己國家😡😡

天真

引用:

中央一直就無理香港,直到你地搞港毒
想推翻政權係全世界都不容
在英國你唔效忠女皇你入唔到籍, 民選議員會被DQ
在回歸前派一下傳單要坐兩年
做反殖民報紙,會殺上報館拉人

甘多年來只有中共比過民主自由比香港人
回歸前沒新聞自由
沒有得選港督
明嗎?

反洗腦:
英國港督無得比香港人選,立法會議員委任。 港督可以隨時否決行政立法會議案,唔需要任何形式既炒人。97前新聞絕對無反英國政府既自由。
回歸後獨裁中共比香港人某程程度選舉特首,特首被嚴重判權,立法會過半直選。 新聞直情有亂作野既自由。
日日出黎文宣都無用,隻會顯得曱甴小家!

犯法就要拉、白癡都知嘅道理

引用:

清楚曱甴人人有責

毒蘋果員工開始跳船,就算跳左船都要拉。
👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

仆街蘋果員工係時後還債啦!

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]