• 瀏覽: 84,441
  • 回覆: 513
  • 追帖: 4
+4
引用:
原帖由 鬼屋加加速神童 於 2021-6-21 09:08 AM 發表

聽講今年9月30號
毫無依據既嘢就唔好講啦

引用:
原帖由 ATA0075 於 2021-6-21 10:53 AM 發表
有開呀!不過要隔離
你好醒目

今年都應該不會正常通關,最多隔離時間有改變,樂觀d,打左疫苗可以係大灣區自由行

引用:
原帖由 ACNEW 於 2021-6-21 07:55 AM 發表
封左年半, 冇見過父母, 究竟幾時先通關? 靠香港政府.....................
好想聽日就上去
去吧,一直有開

引用:
原帖由 蝴蝶陣營 於 2021-6-21 09:00 AM 發表

師兄,唔系我忽視你的需要,相反我都好想好似以前咁自由出入,但系做人真系要面對現實同識得取捨,新冠病毒改變了人類的生態圈,只要病毒唔消失同埋不斷變種,想好似以前咁响香港做嘢大陸住已經唔可能了,唔好講香港同深圳通唔通倒關,深圳近日都爆番好多單,已經系中風險地區,全國好多其他城市都要隔離深圳入城的人21日甚至唔俾深圳人入城,咁你覺得短期會通關嗎?我只系好心勸你,想返大陸探親,麻煩自行上去隔離21日
唔使麻煩,唔上一世咪好囉!以後用視像見親人,物業咪由得佢囉!都已經升咗十幾陪!人生如此,香港就慢慢自己玩自己喇。

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 鬼屋加加速神童 於 2021-6-21 09:08 AM 發表

聽講今年9月30號
日日都話幾時,煩唔煩呀?Delta都嚟緊,仲可以通關?玩埋落去,一世唔通都好!香港變漁村,正!

引用:
原帖由 蝴蝶陣營 於 2021-6-21 09:25 AM 發表

自從舊年5月7號未能如期恢復兩地的自由往來,我對呢o的傳聞早已唔理了
傳聞簡直係垃圾!

引用:
原帖由 袋中奔放的香蕉 於 2021-6-21 11:08 AM 發表

唔好反去播毒啦 咁想見咪去格離
放心噃,返去嘅人都守中國規,唔似香港嗰班填紙仔安心都寫真資料。

引用:
原帖由 天天真獅子 於 2021-6-21 11:33 AM 發表
今年都應該不會正常通關,最多隔離時間有改變,樂觀d,打左疫苗可以係大灣區自由行
五重變種都殺埋嚟,無一個有公信力嘅人可以講得出何時通關。無嘢可以相信!

提示: 違規內容已被屏蔽
難為中港家庭,呢個正苦真係害人不淺

回歸之後,根本應該一早廢左個關

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]