• 瀏覽: 7,172
  • 回覆: 47
  • 追帖: 1
例如,
「奶爸」未必是李克勤,
好可能係周柏豪。
又例如,
「星級導師」未必是衛蘭同 JW,
極有可能係鄭俊弘、菊梓喬、吳若希同坤哥(到時坤哥仲會霸住chantel 黎陪訓,迫chantel 同佢合唱《其實你心裡有沒有我》黎作賽。)

熱賣及精選
Felix拍肥媽做食平D

引用:
原帖由 劍城京介 於 2021-6-21 04:43 PM 發表

Felix拍肥媽做食平D
蓮姐加入《愛回家》做鐵面陳個妹。花朶叫「黑面蓮」。

引用:
原帖由 黃老邪 於 2021-6-21 04:36 PM 發表

例如,
「奶爸」未必是李克勤,
好可能係周柏豪。
又例如,
極有可能係鄭俊弘、菊梓喬、吳若希同坤哥(到時坤哥仲會霸住chantel 黎陪訓,迫chantel 同佢合唱《其實你心裡有沒有我》黎作賽。)
哈~咁既陣容又幾JUICE, 好過依家好似飲苦茶咁!

引用:
原帖由 黃老邪 於 2021-6-21 04:36 PM 發表

例如,
「奶爸」未必是李克勤,
好可能係周柏豪。
又例如,
獎門人入主後先想將綜藝節目陸綜化
如果仲係肥佬兩公婆主理應該仲會係好簡單每集淘汰歌唱比賽
唔會有奶爸同導師

引用:
原帖由 azalkmaar 於 2021-6-21 04:54 PM 發表

獎門人入主後先想將綜藝節目陸綜化
如果仲係肥佬兩公婆主理應該仲會係好簡單每集淘汰歌唱比賽
唔會有奶爸同導師
可能有獎門人才情商到李克勤做「奶爸」;
破冰後,各唱片公司高層及各台DJ肯做評判。

提示: 違規內容已被屏蔽
我唔知,因為無咗克勤做奶爸,我一集都唔會睇。

引用:
原帖由 黃老邪 於 2021-6-21 05:00 PM 發表

破冰後,各唱片公司高層及各台DJ肯來做評判。
有黑琴、三大撐場,有西用咩?觀眾要呢喲咩?

引用:
原帖由 黃老邪 於 2021-6-21 05:12 PM 發表

新手?反擊!
你真身係余大媽定肥佬?
揾到野做未!?
話你樓主有病真係冇錯,我有冇野撈關你叉事又唔洗例如樓主你養

引用:
原帖由 樓下真大樹 於 2021-6-21 05:44 PM 發表

話你樓主有病真係冇錯,我有冇野撈關你叉事又唔洗例如樓主你養
打手護主心切囉,諒解佢罷!

引用:
原帖由 dustin 於 2021-6-21 05:17 PM 發表

我唔知,因為無咗克勤做奶爸,我一集都唔會睇。
me 2

引用:
原帖由 黃老邪 於 21/6/2021 05:00 PM 發表

破冰後,各唱片公司高層及各台DJ肯來做評判。
如未炒,肯定只得肥佬兩公婆做評判啦!

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]