• 瀏覽: 4,482
  • 回覆: 63
本來真係好期待
但係點解CP3同可愛會出唔到
唔知之後幾場兩位有冇機會一齊出

熱賣及精選
點都好啦,邊隊晉級都好最緊要full team

如果吹羊攪唔掂公鹿同收山字,要靠佢地是但一隊除害

引用:
原帖由 忽衡 於 21/6/2021 20:05 發表

本來真係好期待
無機會啦。

心機卡十字韌帶出事,點打。
CP3中病毒,唔知要醫幾多日。他不是柒撚普的假中獎,3日便無事

引用:
原帖由 tamama衝擊波 於 2021-6-21 08:11 PM 發表

我反而真係想鷹隊WIN

淘汰剩嘅隊伍越少, 星味就越少, 唉

引用:
原帖由 忽衡 於 2021-6-21 08:05 PM 發表

本來真係好期待
真系唔明點解甘快開打,快艇剛打完四強隔日就要打西決,明益太陽

其實等多個星期,可愛同cp3都回歸,不是更好?

太陽隊上次入總決賽已經係1993年Charles Barkley 帶領下, 28年後的今天輪到Devin Booker 了 !

https://youtu.be/ITtX69eQL6I

冇左心機卡,大飛唔係好掂

引用:
原帖由 c7wc2018 於 2021-6-22 10:18 PM 發表

真系唔明點解甘快開打,快艇剛打完四強隔日就要打西決,明益太陽

其實等多個星期,可愛同cp3都回歸,不是更好?
等到重陽節先打,好無?

水兵鬥海軍

心機卡要復出救大飛

引用:
原帖由 tamama衝擊波 於 21/6/2021 20:11 發表

鷹隊有個山搞掂咗老占

快艇最後30秒返超,都好睇嘅

9.2s, beverly 做到野. RESPECT!

引用:
原帖由 yoyo1311 於 2021-6-23 11:49 AM 發表

9.2s, beverly 做到野. RESPECT!
輸咗真係唔好問點解
PG13真係.....

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]