• 瀏覽: 961
  • 回覆: 10
  • 追帖: 1
岩岩考到牌,想出車,假日家庭車+車小朋友返學,兩大一細,希望可以揸到兩三年先換部好啲既,Budget 五萬以下,大家有咩建議?

精選汽車
要預多三幾萬撞車賠俾人喎。

深切哀悼所有壯烈成仁的北京愛國同胞
梁振英
引用:
原帖由 zcash86 於 2021-6-21 11:15 PM 發表

岩岩考到牌,想出車,假日家庭車+車小朋友返學,兩大一細,希望可以揸到兩三年先換部好啲既,Budget 五萬以下,大家有咩建議?
$50K 二手車, 差不多十年車了, 盡量揀零首車啦.

我部車放緊,VW Passat 2013年0首2萬公里,真皮坐椅,1800cc turbo,後座闊落,尾箱夠大,電動尾簾,車頭靜,見車實鍾意

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 滑翔飛行 於 2021-6-22 03:19 PM 發表

我部車放緊,VW Passat 2013年0首2萬公里,真皮坐椅,1800cc turbo,後座闊落,尾箱夠大,電動尾簾,車頭靜,見車實鍾意
8年2萬公里?有無打少咗字?😅

引用:
原帖由 Blanc214 於 2021-6-22 03:50 PM 發表

現有一部車豐田PICNIC DELUEX, 年份2009, 咪數75000以下, 有興趣可以私下聯絡!! 價錢$38, 000
有無相?

引用:
原帖由 thunderpig 於 2021-6-22 04:37 PM 發表

冇錯,真係擺多過揸,買到我呢部車真係有運

我建議樓主去代理度搵下啲代理二手車... 新手唔熟出街俾人搵笨你揸揸下出事就好 lea hea

引用:
原帖由 thunderpig 於 2021-6-22 04:37 PM 發表

所以好多人話自己10年牌, 但其實路面經驗極少

引用:
原帖由 滑翔飛行 於 2021-6-22 03:19 PM 發表

正常里數一年二萬公里,
八年應十六萬公里.
除非你Hit and Run咗,後收藏架車.

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]