• 瀏覽: 21,276
  • 回覆: 96
之前都記得佢成日上網晒命炫富搞到比人爆格,然後又上東張西望呻比人偷左百幾萬錶

岩岩今晚又見到佢條八婆又上東張西望數d工人幾差先集體辭職,平反自己唔係無良僱主

好心啦,一條大陸婆,廣東話都未講得正,又唔係明星,成日報佢把能咩

芝麻綠豆人物的雞毛蒜皮小事,毫無新聞價值,無人想知囉!

熱賣及精選
亞視盛品儒老婆 兩公婆成家都係大陸落黎 
佢就肯定惡哽 但果D工人偷野比人捉到正喎! 定係有內情?

訴苦之餘不忘介紹豪宅有凍肉室,工人偷五卡戒指,重點自己品牌。

引用:
原帖由 Joeycky 於 2021-6-22 09:32 PM 發表

訴苦之餘不忘介紹豪宅有凍肉室,工人偷五卡戒指,重點自己品牌。
又成機話工人刮花佢d幾十萬既銀器,把鬼

咁撚把炮就唔使同一般窮撚爭賓妹啦

出十皮請個本地私人助理做管家做工人囉,要幾好都有啊!

兩邊都唔抵幫

睇黎女人問題

當自己係皇后......

應該磅水當植入廣告,利用東張西望去平反自己。 特登加插訪問兩個街外人,一致鬧衰啲菲傭。
點解唔搵啲菲傭去訪問? 只聽一面之詞?

引用:
原帖由 sylim 於 2021-6-22 09:18 PM 發表

亞視盛品儒老婆 兩公婆成家都係大陸落黎 
佢就肯定惡哽 但果D工人偷野比人捉到正喎! 定係有內情?
乜兩公婆係大陸落嚟咩?

引用:
原帖由 股海迷燈 於 2021-6-22 09:51 PM 發表

又成機話工人刮花佢d幾十萬既銀器,把鬼

咁撚把炮就唔使同一般窮撚爭賓妹啦

出十皮請個本地私人助理做管家做工人囉,要幾好都有啊!
盛家禁有錢, 應該請個『管家』;由管家領導班工人, 自己唔洗煩~

高人1等?財大氣粗?為富不仁?侮辱姐姐?

引用:
原帖由 楚楚可憐蟲 於 2021-6-22 10:50 PM 發表

高人1等?財大氣粗?為富不仁?侮辱姐姐?
你知道真相咩?唔好見人有錢就認定人衰!

引用:
原帖由 為香港人鼓掌 於 2021-6-22 10:51 PM 發表

你知道真相咩?唔好見人有錢就認定人衰!
所以係問號。不過你可上網揾吓個女士背景。

引用:
原帖由 楚楚可憐蟲 於 2021-6-22 11:01 PM 發表

所以係問號。不過你可上網揾吓個女士背景。
我袛知她是盛品儒老婆~

值入式廣告, 介紹自己品牌, 5卡。。

引用:
原帖由 hermanherman 於 2021-6-22 11:21 PM 發表

值入式廣告, 介紹自己品牌, 5卡。。
賣完土瓜灣地產, 又賣珠寶品牌!

主題標籤 #東張西望
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]