• 瀏覽: 5,952
  • 回覆: 63
本主題由 mook999 於 2021-6-23 03:47 PM 移動
貴為視后既李佳芯,工作機會寥寥可數。
明明係收視福將,參演既劇集大多都好評如潮,卻依然被TVB膠層打壓,無法繼續演出。
目前狀況估計係等約滿離巢,重獲自由。
TVB有王牌在手都唔識物盡其用,到時人地無約,真係想請都請唔到。
唔怪得TVB俾人反,都唔肯接受民意,淨係識用埋曬D無料趕客既唐詩詠、蔡思貝,鬼有後生仔鍾意睇咩?!
受政治風波影響,廣告商依家都唔敢採用TVB藝人,當Ali恢復自由身,錢途一片光明。

熱賣及精選
咁咪好囉!

老人台股價收視一路跌唔係無原因!

好想睇。

Ali 38歲,  以黃B標準已經係老野

可惜, 唔知約到幾時...

引用:
原帖由 凪想 於 2021-6-23 01:25 PM 發表

明明係收視福將,參演既劇集大多都好評如潮,卻依然被TVB膠層打壓,無法繼續演出。
TVB有王牌在手都唔識物盡其用,到時人地無約,真係想請都請唔到。
唔怪得TVB俾人反,都唔肯接受民意,淨係識用埋曬D無料趕客既唐詩詠、蔡思貝,鬼有後生仔鍾意睇咩?!
受政治風波影響,廣告商依家都唔敢採用TVB藝人,當Ali恢復自由身 ...
你要感謝藍絲扒扒, 努力打壓Ali.

所有留言,只代表個人意見,並非攻擊讀者。
38歲,做乜唔話佢老將? 

引用:
原帖由 武德鼎 於 2021-6-23 01:45 PM 發表

38歲,做乜唔話佢老將? 
皮光肉滑~

所有留言,只代表個人意見,並非攻擊讀者。
引用:
原帖由 踏入神的領域 於 2021-6-23 01:41 PM 發表

黃 B 鍾意花姐, 政治行先 令佢地可以接受到 重口味, 凡人係好難理解

引用:
原帖由 凪想 於 2021-6-23 01:25 PM 發表

受政治風波影響,廣告商依家都唔敢採用TVB藝人,當Ali恢復自由身 ...
都唔知佢有咩演技, 套套戲一個表情。  做情婦時就唔一樣嘅

引用:
原帖由 踏入神的領域 於 2021-6-23 01:41 PM 發表

x2

引用:

你都支持李佳芯離開tvb,咁一個已經唔願做嘅藝人,就唔好阻住其他人嘅發揮啦。

引用:
原帖由 miumiutravel 於 2021-6-23 02:05 PM 發表

都唔知佢有咩演技, 套套戲一個表情。  做情婦時就唔一樣嘅
Agree

引用:

做天使都冇資格, 做龜婆啦

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]