• 瀏覽: 14,482
  • 回覆: 305
  • 追帖: 2
+5
引用:
原帖由 末日戰狂 於 2021-7-14 05:00 PM 發表

HANA 唱LIVE真係一時時,有時好得,例如佢演唱會,又或者同吳若希合唱水準都好高,但有時又唱得差,真係好奇怪, 要找出原因,對症下藥。
其實聽返佢19年中後開始進步左好多 呼吸聲細左好多 果時應該有做運動練氣
而家睇返佢d商場show live一d都唔差
不過係呢首好似中左咒咁,兩次都不在狀態

好消息
菊姐頭先ig live話 8月頭應該會有握手同簽碟會
另外會同全新班底錄新歌
下個月都有新歌出

何麗全先生計畫下年幫Hana開紅館演唱會, Hana開幾多場我睇幾多場.
擔心冇人睇, 希望幫到少少手.

引用:
原帖由 lpj88 於 2021-7-14 08:13 PM 發表
何麗全先生計畫下年幫Hana開紅館演唱會, Hana開幾多場我睇幾多場.
擔心冇人睇, 希望幫到少少手.
開演唱會,冇話紅館

引用:
原帖由 kpophk 於 2021-7-14 08:20 PM 發表

開演唱會,冇話紅館
有講紅館.
https://hd.stheadline.com/life/ent/realtime/2131653/即時-娛樂-驚訝谷婭溦接種疫苗射-空針-菊梓喬打完第二針頭痛一個月

我睇東方 冇講
同埋 原來菊姐咁乖已經打左苗苗
東方都冇講
同一樣 新聞 頭條 好過方向咁多.....

引用:
原帖由 kpophk 於 2021-7-14 08:27 PM 發表

我睇東方 冇講
同埋 原來菊姐咁乖已經打左苗苗
東方都冇講
Hana仲會攪自己品牌時裝, 我一定會買.

引用:
原帖由 lpj88 於 2021-7-14 08:32 PM 發表

Hana仲會攪自己品牌時裝, 我一定會買.
我驚佢搞生意比人呃炸

引用:
原帖由 kpophk 於 2021-7-15 12:51 AM 發表

我驚佢搞生意比人呃炸
Hana似乎不合適做生意, 出個名"HANA"做生招牌唔出錢, 分3成純利較佳.

菊梓喬打完第二針頭痛一個月
菊梓喬(Hana)今日到新城宣傳新劇《刑偵日記》及片尾曲,談到她的角色終出場,有否信心挽回收視?Hana謙稱只是小角色,何德何能提升收視,皆因有惠英紅、王浩信及姜皓文已劇力萬鈞。Hana直言想多拍劇,加上曾學泰拳,最想做打女,更透露老闆何麗全計劃幫她入紙申請明年紅館檔期,故最近開始籌備非劇集歌。

此外,對於同門的谷婭溦接種疫苗時被注射「空針」,因而不適送院,Hana驚訝反問為何會發生這種危險的事,呼籲她保留追究權利,也祝福她並無大礙。Hana又自爆早前打完第二針後頭痛了一個月,要睇中醫治療。

https://hd.stheadline.com/life/ent/realtime/2131653/即時-娛樂-驚訝谷婭溦接種疫苗射-空針-菊梓喬打完第二針頭痛一個月

強烈要求拍劇!菊梓喬恨做打女:拍《拳王》應該搵我
歌手菊梓喬(Hana)今日(14日)出席新城電台訪問宣傳無綫劇《刑偵日記》片尾曲《不相信別人》,因太多朋友詢問何時才到她的戲份,她索性笑謂自在劇集第二季才出場:「好緊張呀,就嚟到自己角色出場,因為之前都只係客串,今次角色實在好多。(角色有精神分裂?)冇呀,好冷靜但內心有啲陰謀咁。(會唔會同公司要求拍多啲劇?)成日都講㗎,要再等囉,想做啲誇張啲唔好咁含蓄,最想做打嘅,我咁細粒做打戲一定好好睇,我有打泰拳㗎,啲教練都話我咁細隻但又打得好睇,所以拍《拳王》應該搵我嘛,哈哈。」

問她何時舉行演唱會,她表示公司安排中:「何生(何麗全)有講過話下年嘅,但依家太多變數啦,等佢好消息啦。」她又稱現時正準備推出非劇集歌,因大家聽得劇集歌太多:「想慢啲重質不重量去做好每首歌,之前出得太快,試過推出新歌兩個禮拜後啲歌迷就問我幾時出新歌,我覺得要試吓慢慢,睇吓有冇唔同嘅感覺出嚟。」她稱未有留意歌手谷婭溦打空針事件,表示希望她平安無事。

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/entertainment/20210714/bkn-20210714190623406-0714_00862_001.html

引用:
原帖由 kpophk 於 2021-7-15 01:50 AM 發表
菊梓喬打完第二針頭痛一個月
菊梓喬(Hana)今日到新城宣傳新劇《刑偵日記》及片尾曲,談到她的角色終出場,有否信心挽回收視?Hana謙稱只是小角色,何德何能提升收視,皆因有惠英紅、王浩信及姜皓文已劇力萬鈞。Hana直言想多拍劇,加上曾學泰拳,最想做打女,更透露老闆何麗全計劃幫她入紙申請明年紅館檔期,故最近開始籌備非劇集歌。

此外,對於同門的谷婭溦接種疫苗時被注射「空針」,因而不適送院,Ha ...
菊姐 打苗苗 仲快過我 真係乖女........

引用:
原帖由 kpophk 於 2021-7-15 01:53 AM 發表

菊姐 打苗苗 仲快過我 真係乖女........
打完頭痛一個月應系打左復必泰, 我就打左科興.
原來我同Hana都唔系咁夾.

引用:
原帖由 lpj88 於 2021-7-15 02:30 AM 發表

打完頭痛一個月應系打左復必泰, 我就打左科興.
原來我同Hana都唔系咁夾.
打咩都好, 肯打已經好好
大把明星未打
其實要出國打復必泰好D
不過我都係打 科興

引用:
原帖由 kpophk 於 2021-7-15 02:34 AM 發表

打咩都好, 肯打已經好好
大把明星未打
其實要出國打復必泰好D
不過我都係打 科興
何麗全拋出開紅館演唱會, 都系想Hana簽做TVB親生女.
始終Hana都系本少利大, 本身又唔系麻煩人.

引用:
原帖由 lpj88 於 2021-7-15 02:41 AM 發表

何麗全拋出開紅館演唱會, 都系想Hana簽做TVB親生女.
始終Hana都系本少利大, 本身又唔系麻煩人.
暫時睇何麗全都冇放棄hana
好事

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]