• 瀏覽: 14,384
  • 回覆: 305
  • 追帖: 2
今年比第二國攞都好,退一退,始終一姐唔易做,最緊要出多D 大SHOW,搵真銀至實際。

熱賣及精選
引用:
原帖由 nbachung101 於 2021-7-2 03:47 PM 發表

hana好有地位可以獨唱
細谷 同 小背心 都有獨唱
只係 通視冇upload

引用:
原帖由 倩依 於 2021-6-27 08:29 PM 發表

「我不相信你會留下,所以只好先推開你」

HANA菊梓喬 - 不相信別人 (劇集《刑偵日記》片尾曲)

曲:劉易昇
詞:張美賢
編: Johnny Yim
監:何哲圖/韋景雲

不相信別人 怎可交出我心
將一位真我籠裡囚禁 誰又妄想走近
不相信未來 才埋沒感情不稀罕去被愛
如何避免沒有大結局 有傷害

其實我 期待著愛情相當固執
太小心 還是太聰明偏偏錯失
...
可唔可以幫手問吓菊小姐 話哂唱咗幾年,機會又唔係無,但點解每一首歌都只有一個唱腔?

我真心期望佢可以跳出喃嘸行列,唔想再受罪。

引用:
原帖由 樹下地獄羊 於 2021-7-2 04:59 PM 發表

可唔可以幫手問吓菊小姐 話哂唱咗幾年,機會又唔係無,但點解每一首歌都只有一個唱腔?

我真心期望佢可以跳出喃嘸行列,唔想再受罪。
呢首仲係肥圖 監製
等下啦

【Hana工作背後】第一次演員身份出席記者會|監製大讚?|黑哥有特別要求|關樹明|姜皓文|刑偵日記|海藍
https://www.youtube.com/watch?v=y_MzV3SlJT8&ab_channel=HanaKuk菊梓喬

呢首歌既節奏同王浩信既片頭曲差唔多,麻麻地,都係不相信別人好聽D

引用:
原帖由 TL1596 於 2021-7-2 08:02 PM 發表

呢首歌既節奏同王浩信既片頭曲差唔多,麻麻地,都係不相信別人好聽D
X2
YT點擊合唱歌剛過左頭了, 連詩雅落後不少.

引用:
原帖由 kpophk 於 2021-7-2 07:49 PM 發表

【Hana工作背後】第一次演員身份出席記者會|監製大讚?|黑哥有特別要求|關樹明|姜皓文|刑偵日記|海藍
https://www.youtube.com/watch?v=y_MzV3SlJT8&ab_channel=HanaKuk菊梓喬
記住播晒D廣告.

引用:
原帖由 kpophk 於 2021-7-2 03:36 PM 發表

香港歌手菊梓喬唱響《我和我的祖國》
https://www.youtube.com/watch?v=tJCCkhbsniU&ab_channel=通視
22k views
好多like, 但被人插唱得冇感情.....
我都覺

引用:
原帖由 lpj88 於 2021-7-2 03:44 PM 發表

QQ音樂是內地網友最常用的聽歌APP之一,自然以國語市場為主,然而,這個OST歌手榜單中,有一位香港歌手上榜,就是Hana菊梓喬,在TOP20中位列12,非常難得。
哈哈哈
係呀Hana大陸好紅呀

引用:
原帖由 花膠響螺湯 於 2021-7-3 01:10 AM 發表

哈哈哈
係呀Hana大陸好紅呀
紅歌唔紅人
通關之後上去做多D宣傳先得

引用:
原帖由 kpophk 於 2021-7-2 08:43 PM 發表

好多like, 但被人插唱得冇感情.....
我都覺
好明顯佢個樣太緊張了,佢第一次出這種大場面?

引用:
原帖由 末日戰狂 於 2021-7-3 11:06 AM 發表

好明顯佢個樣太緊張了,佢第一次出這種大場面?
佢第三年去回歸show....
不過之前好似唱自己歌

佢唱呢首 好驚入錯咁.....

引用:
原帖由 kpophk 於 2021-7-3 11:31 AM 發表

佢第三年去回歸show....
不過之前好似唱自己歌

佢唱呢首 好驚入錯咁.....
的確,和咁大隊樂隊一齊係好易入錯,因為無指揮或者睇唔到指揮。

當年強如張學友及 PC和香港管樂團合作都好驚入錯,和大型樂隊合作有信心的人唔多,李克勤就做到百分百準確。

今晚 勁歌 有菊姐

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]