• 瀏覽: 14,483
  • 回覆: 83
  • 追帖: 2
+5
引用:
原帖由 kpophk 於 2021-7-18 03:05 PM 發表
提提大家, 今晚 勁歌 有 hana
但要比人評頭品足.

引用:
原帖由 kpophk 於 2021-7-18 09:02 PM 發表
原來 智能愛人 片尾曲 都係HANA唱

片尾曲        東京花園
作曲        劉諾生
作詞        張美賢
主唱        菊梓喬

唔怪得話8月有新歌
又花園, 咁MyTV上時系唔系已系片尾曲?

引用:
原帖由 kpophk 於 2021-7-18 09:24 PM 發表

今集勁歌金曲 得半個鐘.....
可能只唱得半首歌....

2021.07.18 - 閨密林欣彤、鄭欣宜一唱傾城

播出日期: 2021.07.18 (日)

同年出道的林欣彤與鄭欣宜姊妹情深,「今期限定」互訴<深愛著你>,一唱<傾城>。新歌<林中鳥>音域廣闊,欣彤成功突破自我!
《刑偵日記》劇情令觀眾心寒,連詩雅送上插曲<太在意>,為樂迷帶來傷感。另外,葉巧琳藉<怪物(心獸 ...
咁寧願下星期先出.

引用:
原帖由 kpophk 於 2021-7-18 10:15 PM 發表
冇lu
出兩個都 2215
姐係今晚冇菊姐

fuck
播半首陳柏宇 直接skip左 HANA 不相信別人
套劇都完啦, 次次搵著Hana黎攪.

引用:
原帖由 kpophk 於 2021-7-18 10:36 PM 發表

估唔到 連詩雅首太在意都唔播.....
走去播 天堂鳥.....
連詩雅好似新勁歌第一次推歌, 咁就冇左.

引用:
原帖由 kpophk 於 2021-7-19 12:49 PM 發表
hana fanclub話
尋晚勁歌下半part 會搵時間播返
希望真
呢個星期要播, 始終有時間性.

引用:
原帖由 kpophk 於 2021-7-19 08:43 PM 發表
HANA菊梓喬自覺唱劇集歌唔夠存在感 │ 《刑偵日記》《不相信別人》《蝴蝶效應》
https://www.youtube.com/watch?v=HuOoxMnzncU&ab_channel=MEeeepMore

【Hana之音樂背後】Special Edition《蝴蝶效應》 Hana X 王浩信 現場 Live版本
https://www.youtube.com/watch?v=AAbP_2q8IY8&ab_channel=HanaKuk菊梓喬
近排有返靈氣, 應合約Ok.

引用:
原帖由 kpophk 於 2021-7-20 10:18 AM 發表

尋晚播果集就係佢比棍扑果幕🤣
個Pat側左, Hana真系受左小傷.

引用:
原帖由 nbachung101 於 2021-7-21 04:41 PM 發表

唔通轉簽tvb親生女有轉機
最怕創富文化唔肯賣, Hana又賺到錢又聽話.

引用:
原帖由 kpophk 於 2021-7-27 05:42 PM 發表
From HANA Facebook

8月8號見
#終於可以見到你哋
#簽碟會
-
終於有機會同大家近距離見面!
《不能放手》簽名會 詳情
活動:2021 視聽展
地點:灣仔會展 展覽廳5 - HALL 5FG - AUTOGRAPH SESSION
日期:8月8日(星期日)
時間:下午1時至下午2時
入場券:HK$80 (需自行購票)
�*是次只能於《不能放手 ...
一定到.

引用:
原帖由 kpophk 於 2021-7-29 02:28 PM 發表

我想去
但我唔想上鏡
希望到D唔好影到我
到時應要個個戴口罩, Hana都要.
我會即場買黑膠碟, 知唔知幾錢?

引用:
原帖由 kpophk 於 2021-7-29 06:57 PM 發表

戴口罩 冇用
都會上鏡

google 左
CD warehouse 要500蚊
https://www.cdwarehouse.com.hk/goods.php?id=16565&fbclid=IwAR3fViSxnvNhRjg_hhc1HrJjZyy3rbRS_3l7Nlz_U2yeZ_ZAv-9iW2-SYsI
$500太底了.

引用:
原帖由 kpophk 於 2021-7-29 07:02 PM 發表
From Hana菊梓喬國際歌迷會

關於8/8 《不能放手》簽名會嘅查詢:
小編整合咗啲問題,一次過解答多一次大家!

1/ 歌迷會有無團體活動?
暫時未定,因為仲同唱片公司夾緊,如果有盡快通知大家,截至28/7 9:00 都未有確實答案,大家可以先預計無。

2/ 使唔使著會服?
大家可以自行決定,如上一題,因為未知有沒有團體活動,所以沒有穿會服嘅限制。

3/ 點樣購票 ...
如果有《不能放手》專輯 And《不能放手》黑膠唱片, 可唔可以簽晒兩隻?

引用:
原帖由 kpophk 於 2021-7-29 11:41 PM 發表
想送野比菊姐
但唔知買咩好
呢個星期8月1日勁歌金榜冠軍, 好似系不相信別人.

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]