• 瀏覽: 16,550
  • 回覆: 58
我本身唔帶錶,不過第二個小朋友出世,又要買野俾老婆……
第一個出世無咗隻盲十,好似仲有少少折,個陣係2016年秋天。
今次原價運動款知道唔駛諗,諗住買隻斯斯文文10皮內date just,行過好多間專門店,個櫥窗都無錶可以放出來,好多格都係空,有,都係得全金同鑽石嗰啲老野款……
我對炒錶無特別評論,呢個世界好公平,物以罕為貴,多人要就價自然高……
不過我只係覺得開舖開到無野賣,真心型!
純分享,希望大家都買到自己心頭好!

精選汽車
女裝DJ 31mm應該唔洗十皮。

引用:
原帖由 lwyc 於 2021-6-28 09:06 AM 發表

第一個出世無咗隻盲十,好似仲有少少折,個陣係2016年秋天。
今次原價運動款知道唔駛諗,諗住買隻斯斯文文10皮內date just,行過好多間專門店,個櫥窗都無錶可以放出來,好多格都係空,有,都係得全金同鑽石嗰啲老野款……
我對炒錶無特別評論,呢個世界好公平,物以罕為貴,多人要就價自然高……
...
Ching
你太太要買男裝錶?
我見女裝金鋼DJ好多AD都有貨

配合營銷策略   R迷要睇開d

引用:
原帖由 lwyc 於 2021-6-28 09:06 AM 發表

...
AD吾係無貨,係後門去晒二手店啫。

引用:
原帖由 木伽四點 於 2021-6-28 10:39 AM 發表

配合營銷策略   R迷要睇開d
其實AD喺有貨嘅,只喺收埋比願意比炒價嘅客,我同事都喺AD買到,我就唔願意食炒價,所以無問佢炒價多少,型呀喺最新無日曆果隻,叫DJ定OP,無留意。

引用:
原帖由 小張自強 於 2021-6-28 11:20 AM 發表

其實AD喺有貨嘅,只喺收埋比願意比炒價嘅客,我同事都喺AD買到,我就唔願意食炒價,所以無問佢炒價多少,型呀喺最新無日曆果隻,叫DJ定OP,無留意。
空 空 如 也
吊 高 嚟 賣

佢想要31mm或28mm,但要玫瑰金同面……得返一兩隻個圈有石個款,但佢麻麻地個圈有石……

引用:

...
AD 有貨既,不過收起,睇你係 VIP,VVIP,VVVIP再派貨,我算好彩,剛排到 Candy Pink OP 36… 當然之前係果度買過 Rolex… 仲要冷門款

引用:
原帖由 lwyc 於 2021-6-28 12:41 PM 發表

佢想要31mm或28mm,但要玫瑰金同面……得返一兩隻個圈有石個款,但佢麻麻地個圈有石……
太古廣場應該有。

只賣比vvvvip

引用:
原帖由 lwyc 於 2021-6-28 12:41 PM 發表

如果 DJ 28 玫瑰金,應該好多地方仲有,我最近都見過,你試吓行多幾間,如果連 Lady Datejust 都冇,就真係可以唔駛開鋪

遲啲入去 ipad show圖俾你睇 落訂等通知

一早都話勞力士直接出貨比錶佬咪得,反正間間ad都係吉,ad仲要嚟做乜

幻覺黎姐..

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]