• 瀏覽: 911
  • 回覆: 10
  • 追帖: 1
湖人雙星唔交易既情況下

湖人有咩有價值既籌碼呢?
Dennis S?
光頭仔?
kuzma?
THT?
KCP?
gasol?
全部都係工兵或者功能太單一。一離開雙星 廢咗一半。或者溢價合約
而且今年既季後賽 更令人見到 除咗雙星 湖人就係一班垃圾

出面謠傳交易Lowry或利拿特

我心念 你發緊夢?
先講利拿特 湖人有咩籌碼換呀?
參考哈登 4個首輪+4個互換。仲有一堆有潛力既球員

湖人憑咩嘢去換呀? 宜家LBJ都單換唔到利拿特啦。一個落緊山 一個係山頂
AD都換唔到 佢太玻璃啦 加多兩首輪都唔博啦😅

Lowry係一個唔錯既選擇 但肯定要Dennis做籌碼 因為Dennis進入自由市場 湖人既薪資就鎖死。鎖死就好難做任何操作。Dennis速龍要唔要都成問題啦
而且唔只湖人對Lowry有興趣。獨行俠都有興趣 仲有一D年輕既球隊 需要老將帶新人 都好願意得到Lowry

宜家既湖人就係一個死局。除咗雙星 全部交易價值都好低 極難操作

熱賣及精選
其實吾難, 有三步一定要做...做左有得救, 吾做冇得救~
缺一吾可:
1. 必須要有占士, 吾多解色...占士去親邊隊, 全部 final 見什至 champ~
2. 要馬上放走d 炸彈 eg 細加素, 防守放題...場上發夢~
3. 搵番d 優質少少中風坐陣 eg 鼓佬, 減輕 AD 負擔...當然最好有 X活回歸, 但人地未必肯番泥~
其他人點換, 吾系重點...反正要夾~

作為觀眾嘅我, 食住花生等睇Pelinka 今季又有乜嘢神操作, 上季放走Howard, 我已經O晒嘴

只需簽回

1.Mcgee+ Whiteside ??
2.續THT, Caruso,morris, mcLemore
3.加1小前(Alec Burks/Duncan Ribbonson)

Gasol好大機會買斷合約..

Starters :

LBJ (PG)
AD. (PF)
Kzuma (SF)
KCP (SG)
Mcgee (C)

Bench:
Caruso (PG)
THT , McLemore (SG)
Alec Bucks/ D Ribbonson (SF)
Morris (PF)
Whiteside ???(C)

完!!

引用:
原帖由 A7907749 於 2021-6-28 04:35 PM 發表

湖人雙星唔交流既情況下

Dennis S?
光頭仔?
kuzma?
THT?
KCP?
gasol?
全部都係工兵或者功能太單一。一離開雙星 廢咗一半。或者溢價合約

我心念 你發緊夢?

湖人憑 ...
Lowry 2021  係 UFA....

引用:
原帖由 A7907749 於 28/6/2021 16:35 發表

湖人雙星唔交流既情況下

Dennis S?
光頭仔?
kuzma?
THT?
KCP?
gasol?

我心念 你發緊夢?

湖人憑 ...
你所講的交易,全都是美霉的飛機文自嗨,每年不停咁出,你又當真!

看不到內容的毒果link,就是假link,死link,一字不漏,搬字過紙就是違規,一定要檢舉,一定要檢舉,嚴打濫發帖。

引用:
原帖由 flopman 於 28/6/2021 16:50 發表

其實吾難, 有三步一定要做...做左有得救, 吾做冇得救~
缺一吾可:
1. 必須要有占士, 吾多解色...占士去親邊隊, 全部 final 見什至 champ~
2. 要馬上放走d 炸彈 eg 細加素, 防守放題...場上發夢~
3. 搵番d 優質少少中風坐陣 eg 鼓佬, 減輕 AD 負擔...當然最好有 X活回歸, 但人地未必肯番泥~
其他人點換, 吾系重點...反正要夾~
候活在76人咪又係咁,湖人唔會要他的,太麻煩。

看不到內容的毒果link,就是假link,死link,一字不漏,搬字過紙就是違規,一定要檢舉,一定要檢舉,嚴打濫發帖。

引用:
原帖由 hingfai709a 於 28/6/2021 16:51 發表

作為觀眾嘅我, 食住花生等睇Pelinka 今季又有乜嘢神操作, 上季放走Howard, 我已經O晒嘴
唔好當候活係神啦。總決對熱火都無首發,只是對金塊Jokic才有用,還有老占有餵波禺佢,在76人無人餵波,便無作為

引用:
原帖由 樓下懷舊的隊長 於 28/6/2021 17:17 發表

只需簽回

1.Mcgee+ Whiteside ??
2.續THT, Caruso,morris, mcLemore
3.加1小前(Alec Burks/Duncan Ribbonson)

Gasol好大機會買斷合約..

Starters :

LBJ (PG)
AD. (PF)
Kzuma (SF)
KCP (SG)
Mcgee (C)

Bench:
Caruso (PG)
THT ,  ...
唔要大摩,小家嫂,Dudley

引用:
原帖由 chaolininin 於 2021-6-30 09:49 PM 發表

唔好當候活係神啦。總決對熱火都無首發,只是對金塊Jokic才有用,還有老占有餵波禺佢,在76人無人餵波,便無作為
上季以老底簽佢, 就知佢乜料, 而且, 麻煩多多, 不過, 加入Lakers 後, 起了不錯的化學作用. 以老底價, 簽個不錯的中鋒, 可以空出AD 打forward, 加上 salary cap 減少好多壓力. 咁嘅料, 竟然放佢走, 好明顯係Pelinda 眼光有問題

引用:
原帖由 chaolininin 於 2021-6-30 09:49 PM 發表

甘打金塊先, 定打熱火先?~
如果冇佢守金塊成功, 都未必入到 final 打熱火~
做人吾好忘因負義, 希望你早日醒角~
仲有, 76人根本冇為佢做戰術...但佢保護內線系好有用~

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]