• 瀏覽: 5,097
  • 回覆: 89
  • 追帖: 1
來自葡萄牙TVI電視台的消息稱,C.朗拿度(Cristiano Ronaldo)的經理人正和祖雲達斯商談續約的問題。

留在祖記對C.朗拿度來說是最好的選擇,因為皇馬已經表示不會請他回去,曼聯沒有行動,而大巴黎現在首要任務是留住麥巴比。

在這樣的情況下,文迪斯與祖雲達斯商談C.朗拿度的新合約。

據葡萄牙媒體報導,祖記希望與C.朗拿度續約到2023年6月。他現在的合約是到2022年6月30日到期。

不過另外一方面,祖雲達斯又不想多拿錢,他們只想把C.朗拿度6000萬歐元的稅前年薪分攤到兩年。等於C.朗拿度合約延長一年,工資總額卻沒有增加,這其實就是減薪。對於獎金方面會如何改變,目前雙方還在商談。(伊雲)

資料來源:新浪足球
https://soccer.sina.com.hk/news/1/20210630/13244851/

估唔到阿朗淪落到咁,要減薪求祖記收留.....

熱賣及精選
去美職啦,賴死係祖記都唔知想搏乜

引用:
原帖由 織菊妨基 於 2021-6-30 10:51 AM 發表

去美職啦,賴死係祖記都唔知想搏乜
無人要, 想搲留隊, 但睇黎祖記都未必想再要佢....

去卡塔爾繼續擦數據

引用:
原帖由 ericlkyuen 於 2021-6-30 10:52 AM 發表

無人要, 想搲留隊, 但睇黎祖記都未必想再要佢....
錢唔錢唔緊要,次次睇見呢條友係度陀衰家就好燥

引用:
原帖由 織菊妨基 於 2021-6-30 10:54 AM 發表

錢唔錢唔緊要,次次睇見呢條友係度陀衰家就好燥
錢都係問題,咁多錢請佢返黎射12碼,班隊友會點諗??

引用:
原帖由 ericlkyuen 於 2021-6-30 10:58 AM 發表

錢都係問題,咁多錢請佢返黎射12碼,班隊友會點諗??
祖記送走佢唔收錢,或者補貼人工都ok

阿朗貼錢都冇人要

引用:
原帖由 織菊妨基 於 2021-6-30 11:01 AM 發表

祖記送走佢唔收錢,或者補貼人工都ok
祖記想佢走, 但合約未完, 一定焗住要用多佢一年.......如果佢賴死唔走又想續約, 我諗祖記最後會要求佢大幅減薪, 咁唔阻住球隊重建既情況下, 阿朗可能都仲有得玩既.....

引用:
原帖由 辣雞16朗 於 2021-6-30 11:02 AM 發表

阿朗貼錢都冇人要
而家好明顯係啦, 佢咁高人工剩係負責射12碼, 邊有球隊想要?? 除非你自願減薪到正常水平, 同埋唔介意做後備, 咁最後15分鐘換佢上場搏下都仲有球隊肯制既....

引用:
原帖由 ericlkyuen 於 2021-6-30 11:07 AM 發表

而家好明顯係啦, 佢咁高人工剩係負責射12碼, 邊有球隊想要?? 除非你自願減薪到正常水平, 同埋唔介意做後備, 咁最後15分鐘換佢上場搏下都仲有球隊肯制既....
淨係射12碼都還好,最仆街係拖累球會成績

引用:
原帖由 ericlkyuen 於 2021-6-30 11:07 AM 發表

我睇到有師兄分享阿朗今年既蝦碌片段,祖記真係做左水魚

引用:
原帖由 辣雞16朗 於 2021-6-30 11:11 AM 發表

我睇到有師兄分享阿朗今年既蝦碌片段,祖記真係做左水魚

引用:
原帖由 織菊妨基 於 2021-6-30 11:09 AM 發表

淨係射12碼都還好,最仆街係拖累球會成績
仲拖慢埋球隊重建.....

引用:
原帖由 織菊妨基 於 2021-6-30 11:13 AM 發表

我睇到隔離條友痴左線係咁cap呢度d留言返去佢個井度自己回自己
算啦, 葡萄牙出左局係好大打擊.....阿朗真係變左16朗, 但唔係16金球, 係獲獲16強出局.....

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]