• 瀏覽: 4,011
  • 回覆: 48
  • 追帖: 1
https://bbs.hupu.com/43985945.html

世界盃亞洲區外圍賽12強 : 中國、日本、澳洲、沙特阿拉伯、越南、阿曼同組

日本
澳洲
沙特阿拉伯
中國
越南
阿曼

香港人對777說 : 「林鄭百歲百歲百百歲。」

香港人對駱惠寧說 : 「駱市委千歲千歲千千歲。」

中国奴民對習近平説 : 「中央軍委主席、總書記、國家主席萬歲萬歲萬萬歲。」
熱賣及精選
日本應打不過,但同組其他對手對日本都是打不過,所以都還可以,澳州,沙特兩個對手希望可以偷分尤其沙特,澳州比較麻煩因玩身體流壓迫,抽到越南非常好,可以身體流高空壓制他們,阿曼不清楚

國足插到上簽
韓國就下下簽

冇咗韓國伊朗伊拉克已經係上簽喇

國足加油。打不過日本澳洲的,但要打贏其餘3隊就有希望拎小組第三,仲有機會附加賽。

咪搞笑啦,日澳沙地肯定123,作客阿曼都隨時輸

現在的越南已經唔係以前嘅越南,B組黑馬分子

支持國足

咪又係全部送分童子
澳洲去悉尼劇院遊覽吓
日本去靖國神社參拜吓
沙特去沙漠騎吓駱駝
越南去下龍灣游吓水
阿曼去做乜好呢?hea吓都好
玩吓玩吓咪出線囉

引用:
原帖由 skydancer 於 2021-7-1 04:04 PM 發表

國足插到上簽
韓國就下下簽
韓國那組全部西亞,隨時五條西亞佬做分造低泡菜,所以中國不幸之中大幸

引用:
原帖由 borofans 於 2021-7-1 04:24 PM 發表

咪搞笑啦,日澳沙地肯定123,作客阿曼都隨時輸
最憎人講事實

國足加油

引用:
原帖由 kitty2000 於 2021-7-1 03:48 PM 發表

日本應打不過,但同組其他對手對日本都是打不過,所以都還可以,澳州,沙特兩個對手希望可以偷分尤其沙特,澳州比較麻煩因玩身體流壓迫,抽到越南非常好,可以身體流高空壓制他們,阿曼不清楚
睇返分組賽結果 :
越南 vs 阿聯酋 勝負各一, 埋單只低過阿聯酋一分
對泰國兩場都和, ( 大陸隊對住泰國都未必贏到 )
大陸隊對住越南, 最多只係五五波, 講狼死, 大陸隊班少爺兵隨時縮腳

引用:
原帖由 善良的石頭 於 2021-7-1 04:53 PM 發表

球系圓嘅,機會系要創造嘅
這句說話 ... 不適用於大陸隊

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]