• 瀏覽: 1,968
  • 回覆: 34

熱賣及精選
引用:
原帖由 saicheuk008 於 2021-7-3 01:15 AM 發表

明日更加無氣氛
自從改到24隊後都係咁, 上屆2016年又燧..

引用:
原帖由 saicheuk008 於 2021-7-3 01:15 AM 發表

如果阿根廷巴西有份好睇啲😆

最緊要投注額高

引用:
原帖由 最強大腦沙維 於 2021-7-3 04:11 AM 發表

最緊要投注額高
小弟80後,印象深刻92世界盃巴西12碼,98年施丹法國勝巴西,,2002日韓世界盃3R,仲要對中國,嗰時真係街頭巷尾D人都講波,而家資訊爆炸年代,竟然tvb無報道,viutv 已播一埸巴利咁L大把

無得半夜出去茶餐廳邊食邊睇波真係無晒氣氛

肯定係

葡萄牙一早出局,香討即時少咗人討論,有一班人去晒睇美洲杯

引用:
原帖由 ericlkyuen 於 2021-7-3 07:23 PM 發表

原來15個回覆既巴西叫做多人睇

引用:
原帖由 ericlkyuen 於 2021-7-3 07:23 PM 發表

果一兩個走左去睇美洲盃捉錯處啦

引用:
原帖由 ANTIPENALDIAN 於 2021-7-3 07:43 PM 發表

係呀
睇見阿梅無波入無助攻都哄到梅西迷呱呱叫
支持梅西就係咁簡單

人愈大,對足球既熱情都會減退

引用:
原帖由 ANTIPENALDIAN 於 2021-7-3 07:43 PM 發表

美洲杯少人睇主要係朝早先播,而香港人係慣左夜晚睇波,都唔明點解係要踩低美洲杯,但又要吹到歐國聯係世界大杯咁

引用:
原帖由 ~CAROLS~ 於 2021-7-3 07:51 PM 發表

人愈大,對足球既熱情都會減退
唔會窩,我覺得係時間分配問題者。如果我唔使做,我肯定乜嘢波都睇下,唔睇聽下都過癮

引用:
原帖由 ericlkyuen 於 2021-7-3 07:57 PM 發表

美洲杯少人睇主要係朝早先播,而香港人係慣左夜晚睇波,都唔明點解係要踩低美洲杯,但又要吹到歐國聯係世界大杯咁
就係因為美斯係南美人,咪連南美洲所有國家都反埋。

除左巴西外隊隊魚腩嘛,又唔記得所謂歐洲冠軍點輸比佢地口中既魚腩。咁樣set個位打自己臉,講嗰個果然係係智者

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]