• 瀏覽: 1,379
  • 回覆: 24
這幾日,美斯沒與巴塞續約成為了熱門話題。巴塞方面面臨的最大障礙是球隊工資帽。西甲主席特華斯表示,巴塞要想與美斯續約,就必須騰出薪水空間,也就是說,讓其他球員也降薪。

不過西班牙基比電台報導,巴塞更衣室多位重要球員不考慮這種選項。沒有球員願意為美斯續約而降薪。他們表示:「我們簽過合約,合約該怎麼樣就怎麼樣。」

巴塞現在面臨的不僅僅是美斯續約的問題。羅拔圖與巴塞的合約明年到期,巴塞也還沒與他續約,巴塞希望今夏將其出售,以免明年他自由走人。

布斯基斯與巴塞的合約還有2年,他想在巴塞退役,然而巴塞也沒考慮跟他續約的問題。

成班隊友都唔想梅西續約

https://m.soccer.sina.com.hk/news/article/13258813/1/20210703

梅西:
就這樣被你(C朗)征服 切斷了所有去路
我的心情是羞家 我的決定是糊塗
就這樣被你(C朗)征服 認同你最好的GOAT
我的劇情已落幕 我的愛恨已入土
熱賣及精選
梅西隊友平時敢怒不敢言
梅西唔續約個個都唔想佢番巴塞
拿拿臨踢走佢

咪撚on9! 點解要減錢?你會唔會減人工 出糧俾另一個?

引用:
原帖由 yuk777044 於 2021-7-3 04:17 PM 發表

咪撚on9! 點解要減錢?你會唔會減人工 出糧俾另一個?
梅西係巴塞已經神憎鬼厭
巴塞員工唔想美斯留隊
https://hk.sports.yahoo.com/news/巴塞員工唔想美斯留隊-141650002.html

引用:
原帖由 笑到最後 於 2021-7-3 05:06 PM 發表

老板,換L晒佢地,留美斯。
好喔,以後巴塞只可以出梅西1個,出其他球員即刻判輸

引用:
原帖由 笑到最後 於 2021-7-3 05:11 PM 發表

你睇清楚先,係換呀,換過批又平又聽話既落場。
換班幼稚園學生做隊友應該又平又聽話

引用:
原帖由 笑到最後 於 2021-7-3 05:24 PM 發表

無問題呀。
好喔,以後巴塞除咗梅西1個之外其他隊友只可以出幼稚園學生
如果出大過幼稚園學生嘅,巴塞即刻判輸

睇怕梅西要倒貼7億週薪再跪求主席收留先會有波踢

一陣啲小朋友又幻想巴塞部分球員逼害梅西架啦

引用:
原帖由 西梅吹說 於 2021-7-3 06:54 PM 發表

一陣啲小朋友又幻想巴塞部分球員逼害梅西架啦
又話梅西人品好又盛
點解隊友唔幫佢嘅
梅西大派8寶粥應該開心架

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]