• 瀏覽: 4,686
  • 回覆: 63

熱賣及精選
34歲,睇一場少一場,

好多南美洲球員到左34歲已經收左皮或者掛左靴

希望今次可以搏下負碌贏返一次美洲國家盃啦
認真打嘅話冇可能贏到巴西,唯有搏下負碌

阿根廷幾時有得對秘魯
美斯先有機會發揮的

提示: 違規內容已被屏蔽
美斯真係好癲,佢一上腳,對方就用盡方法犯規整停佢

引用:
原帖由 eric19850214 於 2021-7-8 09:57 PM 發表

34歲,睇一場少一場,

好多南美洲球員到左34歲已經收左皮或者掛左靴

希望今次可以搏下負碌贏返一次美洲國家盃啦
認真打嘅話冇可能贏到巴西,唯有搏下負碌
係,希望天祐阿根廷,隊友生性守住唔好失波

其實佢最勁嗰時係初出道拍住朗拿甸奴後頭嗰幾年,佢嗰時啲帶波同高速轉向雙腳勁痴波之餘個擺動頻率係可能正常人單純出力用兩隻手指狂郁都未必有佢雙腳帶波咁快,所以當年朗拿度自己都講過帶波技術佢係自覺不如美斯 ………… 但美斯中後期已經變晒樣了,雖然交波,射波同罰球都好咗 …………

引用:
原帖由 海島夜結他 於 2021-7-9 02:31 AM 發表

其實佢最勁嗰時係初出道拍住朗拿甸奴後頭嗰幾年,佢嗰時啲帶波同高速轉向雙腳勁痴波之餘個擺動頻率係可能正常人單純出力用兩隻手指狂郁都未必有佢雙腳帶波咁快,所以當年朗拿度自己都講過帶波技術佢係自覺不如美斯 ………… 但美斯中後期已經變晒樣了,雖然交波,射波同罰球都好咗 …………
如果唔係變曬樣,仲係靠後生時的高速盤扭,美斯收左皮好耐啦,邊踢到呢個年齡

天才級一般都唔練體能 還好唔聽見佢有酒色財氣 唔係早一兩年已經收咗皮

引用:
原帖由 海島夜結他 於 2021-7-9 02:31 AM 發表

哩個一定唔係, 最勁既美斯大約係2011-2012兩年, 就係一年入91球o個年

當時速度盤扭同變速加埋射術既綜合實力係足球史上無人能及

但passing同大局觀係遠遠唔及現在

引用:
原帖由 雅利安 於 2021-7-8 10:15 PM 發表

牙朗就調返轉  有速度但冇腳法變速
唔去澳門做世一賽狗真係好浪費
朗朗宜家仲有速度咩

天下武功,唯快不破
但34做加強板的沙維巳很足夠,想再進一步,就要看隊有配合及生性!

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]