• 瀏覽: 2,459
  • 回覆: 11
如題!🙏🏻

熱賣及精選
引用:
原帖由 Robbin218 於 2021-7-9 09:56 PM 發表

如題!🙏🏻
之前用過ee, 都算可以, 好多歐洲國家可以, 但不是無限上網

附件

SIMcard05_600.jpg(85.9 KB)

2021-7-10 02:10 AM

鴨記大把啦

要平靚正就上淘寶,我去親歐洲都會搵張做士啤!

引用:
原帖由 vladimirweiss10 於 2021-7-10 02:17 AM 發表

鴨記大把啦
請問有冇話邊隻好?我最驚係買咗張咭,去到又慢或收唔到信號!

O2英國+歐洲多國通用30日4G 15GB+無限分鐘及短信 上網卡 電話卡

想好收同快請買 vodafone uk 咭 , 可以 roaming 全歐洲

附件

PXL_20210710_182039926.jpg(126.28 KB)

2021-7-11 02:21 AM

引用:
原帖由 Robbin218 於 2021-7-9 09:56 PM 發表

如題!🙏🏻
點解啲人會介紹人係德國用英國卡㗎!

引用:
原帖由 montejo 於 2021-7-11 08:31 AM 發表

點解啲人會介紹人係德國用英國卡㗎!
其實我都想知, O2,vodafone, ee 全部都系英國. 可能英國多留學生又多人作為中轉站, 多人用自然平D.

ee去到德都系vodafoned提供服務, 所以樓主可以考慮上面位師兄意見。

引用:
原帖由 pinglap 於 2021-7-11 10:01 AM 發表

其實我都想知, O2,vodafone, ee 全部都系英國. 可能英國多留學生又多人作為中轉站, 多人用自然平D.

ee去到德都系vodafoned提供服務, 所以樓主可以考慮上面位師兄意見。
Vodafone有德國嘅
出鴨寮街睇下好過

咁我去鴨記搵下Vodafone先。唔該咁多位🙏🏻

德國 vodafone 要實名開通 , 比較麻煩 , 英國 vodafone 唔駛 , 而且又英文 , 比較易明 , 師兄你唔駛去鴨記喇 , 鴨記沒英國 vodafone 賣 , 鴨記有 3 orange holiday card 賣 , 但 3 收得麻麻 , 唔想煩嘅都可以嘅

主題標籤 #德國
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]