• 瀏覽: 7,070
  • 回覆: 52
Alipay 果D額外卷跟本好少人會用到,好多仲再買幾百至幾千先用到。
反而TAP GO實在好多。。。

熱賣及精選
wechat pay 係最多著數及最易用到優惠!

冇留意是旦 不過李生又換新女我就有注意

Alipay 好唔掂, 當人係乞兒, 每日抽獎一次, 竟抽到 2毛, 好心唔想回饋就咪比啦,  好後悔 唔好WECHAT PAY !

引用:
原帖由 wang8699 於 2021-7-15 01:03 PM 發表

冇留意是旦 不過李生又換新女我就有注意
男男?

引用:
原帖由 貴Cute朋友 於 2021-7-15 01:08 PM 發表

Alipay 好唔掂, 當人係乞兒, 每日抽獎一次, 竟抽到 2毛, 好心唔想回饋就咪比啦,  好後悔 唔好WECHAT PAY !
究竟系alipay定wechatpay阿

引用:
原帖由 焦急珍惜頭巾 於 2021-7-15 02:24 PM 發表

究竟系alipay定wechatpay阿
wechat 每日抽錢孤寒極都仲有1/2蚊,但成成alipay就日日幾毫子咁激死你

WeChat pay 日日抽我累積到$67.64, 仲有同tvb合作既中$100

支付寶就cheap, 去百佳買野嘟佢優惠多數無

引用:
原帖由 wongkit1 於 2021-7-15 02:43 PM 發表

WeChat pay 日日抽我累積到$67.64, 仲有同tvb合作既中$100
日日抽7月頭幾日都仲有8/9/10蚊,而家縮水到1/2蚊

引用:
原帖由 wongkit1 於 2021-7-15 02:46 PM 發表

支付寶就cheap, 去百佳買野嘟佢優惠多數無
1點前射佢鋪頭個qrcode就有10蚊平2蚊折扣(每月3次咁大把),1點後射多數話派完明天請早

支付佬申請成功以有二十五塊好過無啦,我申請支付佬的

引用:
原帖由 super2030 於 2021-7-15 02:47 PM 發表

日日抽7月頭幾日都仲有8/9/10蚊,而家縮水到1/2蚊
呢樣真, 呢幾日$3.6, $1.38 $1.23, 之前抽過$6.88 $18.8

引用:
原帖由 super2030 於 2021-7-15 02:57 PM 發表

1點前射佢鋪頭個qrcode就有10蚊平2蚊折扣(每月3次咁大把),1點後射多數話派完明天請早
所以支付寶cheap過wechat pay, 所以我㨂左wechat pay

我 Wechat pay 日日抽獎都累積左有90,不過明顯到後期抽得1.x

主題標籤 #Tap&go #alipay
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]