• 瀏覽: 7,061
  • 回覆: 52
引用:
原帖由 貴Cute朋友 於 2021-7-15 01:08 PM 發表

Alipay 好唔掂, 當人係乞兒, 每日抽獎一次, 竟抽到 2毛, 好心唔想回饋就咪比啦,  好後悔 唔好WECHAT PAY !
pk李會比著數人?

熱賣及精選
引用:
原帖由 wongkit1 於 2021-7-15 02:43 PM 發表

WeChat pay 日日抽我累積到$67.64, 仲有同tvb合作既中$100
我中咗500

今日又創新低   $1.5x 

前兩日都係 $1.9x

慳人地, 益自己, 好CHEAP !!

引用:
原帖由 大國子民 於 2021-7-15 04:30 PM 發表

我中咗500
恭喜師兄, 好似25,26/8 會再抽,希望有好回報。

我都登記左 AlipayHK 好後悔,大部份都係去指定店買夠幾百蚊才有 十零廿蚊優惠...真係無乜著數!
支持的飲食店又少...
應該登記8達通的...

引用:
原帖由 super2030 於 2021-7-15 02:42 PM 發表

wechat 每日抽錢孤寒極都仲有1/2蚊,但成成alipay就日日幾毫子咁激死你
你老作咩
你有錢收呀? 

不過多謝你,我平時都唔記得日日有獎抽

附件

Screenshot_20210715_185426_com.tencent.mm.jpg(90.89 KB)

2021-7-15 06:57 PM

Screenshot_20210715_185446.jpg(65.89 KB)

2021-7-15 06:57 PM

反洗腦:
英國港督無得比香港人選,立法會議員委任。 港督可以隨時否決行政立法會議案,唔需要任何形式既炒人。97前新聞絕對無反英國政府既自由。
回歸後獨裁中共比香港人某程程度選舉特首,特首被嚴重判權,立法會過半直選。 新聞直情有亂作野既自由。
引用:
原帖由 貴Cute朋友 於 2021-7-15 01:08 PM 發表

Alipay 好唔掂, 當人係乞兒, 每日抽獎一次, 竟抽到 2毛, 好心唔想回饋就咪比啦,  好後悔 唔好WECHAT PAY !
點只呀,我已經抽到3次多謝參與,2次0.5元,1次2元乘車券!
@#$%^&*()

引用:

wechat pay 最少果日系 $1.96,  最多系 $9.7.....到今日為止加埋多左 8x 洗下。。。。

8達通登記左,全家人都係8

中國武漢所肺炎病毒
引用:
原帖由 wongkit1 於 2021-7-15 06:49 PM 發表

恭喜師兄, 好似25,26/8 會再抽,希望有好回報。
係呀第二round

引用:
原帖由 大肥肥綿羊 於 2021-7-15 03:03 PM 發表

支付佬申請成功以有二十五塊好過無啦,我申請支付佬的
V柒申請成功即有三兜

命裡有時終需有,
命裡無時莫強求。
引用:
原帖由 oyear 於 2021-7-15 06:57 PM 發表

你老作咩
你有錢收呀? 

不過多謝你,我平時都唔記得日日有獎抽
呢幾日真係多數$1.X,可能過百後就會縮水。

命裡有時終需有,
命裡無時莫強求。
引用:
原帖由 siutatbo 於 2021-7-15 10:43 PM 發表

呢幾日真係多數$1.X,可能過百後就會縮水。
甘你真係無運。。

反洗腦:
英國港督無得比香港人選,立法會議員委任。 港督可以隨時否決行政立法會議案,唔需要任何形式既炒人。97前新聞絕對無反英國政府既自由。
回歸後獨裁中共比香港人某程程度選舉特首,特首被嚴重判權,立法會過半直選。 新聞直情有亂作野既自由。
引用:
原帖由 siutatbo 於 2021-7-15 10:40 PM 發表

V柒申請成功即有三兜
射去hSbc有40

開始數著妳我認識了多少個日子,卻忘了,我讓妳過了多少苦日子。

開始說著自己愛妳有多深愛妳有幾分,卻忽略了,曾經傷妳有多重。

開始看著恰如我給妳的承諾,一則則在眼前跳動著,其實,我狠狠記住,沒忘過。 我們還沒有開始,但是,妳早就已經給了我,滿滿的回憶。
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]