• 瀏覽: 7,063
  • 回覆: 52
講著數, 點都數唔到去tap n go wor!
wechat pay又抽錢又優惠贏成條街

熱賣及精選
引用:
原帖由 somshy 於 2021-7-16 12:45 AM 發表

講著數, 點都數唔到去tap n go wor!
wechat pay又抽錢又優惠贏成條街
tap n go 固定回贈3舊,咁wechat 如果唔開富融同連結wechat玩tvb抽回扣,都係會得到1xx啫,wechat加tvb富融10次回扣先有機贏t n g

其實假如各位有留心睇消費紀錄的話你會發現支付寶每日頭一單已經幫你減左原本應該扣既數,唔駛玩無謂數字遊戲之後要點駛

Wechat pay 我已經賺多左百幾蚊喇

附件

Screenshot_20210716_015024_com.tencent.mm.jpg(68.33 KB)

2021-7-16 01:51 AM

引用:
原帖由 貴Cute朋友 於 2021-7-15 01:08 PM 發表

Alipay 好唔掂, 當人係乞兒, 每日抽獎一次, 竟抽到 2毛, 好心唔想回饋就咪比啦,  好後悔 唔好WECHAT PAY !
Wechat每日抽到最少3.x最多10.x
另外富x銀行個抽獎中500,之後仲有9次抽
所以用wechat收😆😆
alipay d商舖券仲要攞得5張優惠券

引用:
原帖由 wongkit1 於 2021-7-15 02:46 PM 發表

支付寶就cheap, 去百佳買野嘟佢優惠多數無
依家得個$2
所以都棄用
每月可能用2次算

wechat pay已累積抽到$100, 有望最後有多過$130啦

送電話卡

aliplay 抽三次所謂抽獎, 一次 $0.5 , 兩次咩都無, 當人乞兒, 你老味!!
迫我攞埋5000就 delete 佢

用銀行買股,佣金貴三倍,小數怕長計

優惠受條款約束
引用:
原帖由 super2030 於 2021-7-15 02:42 PM 發表

wechat 每日抽錢孤寒極都仲有1/2蚊,但成成alipay就日日幾毫子咁激死你
我用wechat pay登記,之前幾日都抽到十蚊八蚊,日日抽獎,好開心,今日抽到1.48, 都好過支付寶

藍精靈, 十分勁, 反黃滅黑真博命
引用:
原帖由 super2030 於 2021-7-15 02:47 PM 發表

日日抽7月頭幾日都仲有8/9/10蚊,而家縮水到1/2蚊
多咗人登記,預咗

藍精靈, 十分勁, 反黃滅黑真博命
引用:
原帖由 super2030 於 2021-7-15 02:42 PM 發表

wechat 每日抽錢孤寒極都仲有1/2蚊,但成成alipay就日日幾毫子咁激死你

引用:
原帖由 wongkit1 於 2021-7-15 02:43 PM 發表

WeChat pay 日日抽我累積到$67.64, 仲有同tvb合作既中$100

引用:
原帖由 super2030 於 2021-7-15 02:47 PM 發表

日日抽7月頭幾日都仲有8/9/10蚊,而家縮水到1/2蚊

引用:
原帖由 wongkit1 於 2021-7-15 03:10 PM 發表

呢樣真, 呢幾日$3.6, $1.38 $1.23, 之前抽過$6.88 $18.8

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]