• 瀏覽: 5,665
  • 回覆: 26
  • 追帖: 1
幾錢一晚?
能不能叫外賣?
隔離14日後可以自由去廣東省?

熱賣及精選
提示: 違規內容已被屏蔽
有人知道嗎?

不是澳門人
就最起碼700$晚(葡京人)(包3餐)X14日

外賣..你揀邊間酒店都一樣..只可以5PM-7PM

廣東...
最好第15日係澳門去做核酸..核酸報告會連結去澳康碼

再由澳康碼轉做粵康碼

引用:
原帖由 火野龍一 於 2021-7-14 08:29 PM 發表

廣東...
最好第15日係澳門去做核酸..核酸報告會連結去澳康碼

再由澳康碼轉做粵康碼
請問係咪就可以係大陸週圍去? Thanks

引用:
原帖由 behappy1314 於 2021-7-13 06:30 PM 發表

幾錢一晚?
能不能叫外賣?
隔離14日後可以自由去廣東省?
14日隔離後,再加7日自我健康管理,理論上黃碼唔入得賭場,唔可以搭公共交通工具,唔入得餐廳,第21日做核酸檢測,綠碼就可以返內地。

引用:
原帖由 ricebuket 於 2021-7-14 09:39 PM 發表

14日隔離後,再加7日自我健康管理,理論上黃碼唔入得賭場,唔可以搭公共交通工具,唔入得餐廳,第21日做核酸檢測,綠碼就可以返內地。
又有人話澳門隔離14日後就自由?

引用:
原帖由 behappy1314 於 2021-7-14 09:53 PM 發表

又有人話澳門隔離14日後就自由?
視乎過去28日的旅遊吏及從那裏入境澳門

引用:
原帖由 壯陽永恆的牛牛 於 2021-7-14 10:57 PM 發表

視乎過去28日的旅遊吏及從那裏入境澳門
如只是從香港過去?

引用:
原帖由 behappy1314 於 2021-7-14 11:01 PM 發表

如只是從香港過去?
如果由香港經 zhm 大橋 入境澳門 並且過去一段時間在香港,就隔離14日。最好上澳門衛生局網站Update 有冇變

想問在澳門14天裡面,要做幾多次核酸

引用:
原帖由 bagasam1 於 2021-7-15 01:37 PM 發表

兩次,第一次喺仁伯爵做跟住入酒店隔離,第13日免費喺酒店做,第21日自費去檢測中心做

引用:
原帖由 bagasam1 於 2021-7-15 01:37 PM 發表

https://www.discuss.com.hk/viewthread.php?
tid=29951573&utm_source=copy&utm_campaign=ios&utm_medium=share

上面有位c hing 6月的貼,由香港到澳門及隔離的 全程報告。 好值得參考考, 我都係睇住照做。
仲有幾日就隔離完了.

引用:
原帖由 ricebuket 於 2021-7-14 09:39 PM 發表

已經改反14日(最後更新日..7月10)

主題標籤 #澳門
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]