• 瀏覽: 26,830
  • 回覆: 94
  • 追帖: 1
矛錯呢個女明星就係近日被精神出軌既台灣女星雞排妹 鄭家純

2012年因為拍左片雞排店宣傳片而爆紅 所以咁佢就叫雞排妹
到底佢得罪過幾多人呢?一齊黎數下

劉香慈

雞排妹睇完佢本寫真集之後就對人地評頭品足,又話同自己個本寫真集撞衫仲要話「好無聊!」挑釁人地。
直指影本寫真集都要左抄抄右抄抄又唔係原圖直出
借問聲你又真係原圖直出咩?

林采緹

當年林采緹因為本寫真集尺度太大而要延期出版,雞排妹聽完之後表示:「好慘喔!」

許維恩

雞排妹自爆睇完許維恩本寫真集之後話:「我看到的感覺是『這在幹嘛?』很浪費版面,也很浪費印刷!」
講到佢係出版社咁喎

孫旗 (香港𡃁模之一,大家有興趣就上網搵下佢張相)

雞排妹冇啦啦開火話人地點會假乳頭痴係個bra上面扮激突呢個行為太出位,又話人地想紅想到癲左先咁做
雖然呢個行為真係不能理解,但係冇啦啦係FB到出文笑人地你又有理?!

阿喜

當時女藝人阿喜聲稱年賺500萬,雞排妹係接受訪問既時候:「聽她在屁,怎麼可能!」,又話人地唔肯同月入22K既男人拍拖更指「吃要吃好的,作為藝人也不可能穿一件500塊的衣服」
之後佢仲有拍片澄清,不過就係話自己冇做錯事冇殺人放火,佢係唔會道歉既!

王思佳

雞排妹連同宋少卿,王思佳一齊拍網絡劇,人地拍緊好嚴肅既對手戲雞排妹就係後面到打喊路又整色整水咁騷擾人地
成個過程都比王思佳助手錄低仲要公開左呢段片
https://youtu.be/RV4eLjOSmTg
之後其實王思佳同雞排妹都keep住有隔住個mon開火,雞排妹仲要話自己贏左因為所有版面都係佢咁話

生命鬥士 Nick

人地講緊正能量講座你做嘉賓著返件多少少布既衫係咪咁困難?定係呢件已經係你成個衣櫃最多布既衫?
最後仲要著返件褸先可以再出場

張兆志

張兆志去主持活動,記者叫佢地企埋一齊合照。點知張兆志拒絕表示呢個係雞排妹既代言活動我只係黎做主持所以唔影合照都可以,點知雞排妹聽完之後就癲左咁話:「我在演藝圈本來就沒朋友啊!大家都把我當雞瘟!」
有冇病啊?人地一定要同你合照架?仲要點計人地都係你前輩,你係想影既咪出聲囉 人地都唔係當你係癲雞,你真係癲雞喎!

張永歆

張永歆都只係影左張相就比雞排妹笑如果將張相cut左下面3分1就會變平胸,兜咁大個圈黎笑人地der奶

小歪

經理人簽左小歪之後佢又係FB到話覺得經理人冇尊重過佢,更加直言話唔會同小歪同台

各電視台全面封殺

因為佢搶左跟拍佢既記者手機仲掉落地下而激嬲各大媒體被封殺,令到電影台北夜蒲團團轉既宣傳受阻。去到電影上映後,佢話根本冇咁既事!唔係佢比電視台封殺而係佢封殺電視台,冇去節目宣傳係因為佢唔想去而唔係佢唔可以去~
得啦得啦知你好L型~你鐘意點就點啦

邵庭

電玩節目換走雞排妹唔想佢做主持,換做邵庭。雞排妹話廠商冷血無情,大姐呀節目係睇收視架嘛淨係睇奶咩

翁立友

2020年雞排妹主持尾牙活動聲稱被翁立友及廠商老闆性騷擾,雖然性騷擾呢件事係唔岩的。但係如果覺得自己受到不公平對待應該報警求助,而唔係搵Youtuber哭訴囉。最後拍片仲要有雙重標準言論「人帥真好;人醜性騷擾」。因為之前佢去做微整型去打pat pat針個醫生係靚仔直言被打屁股好爽,被網民質疑雙重標準後就話:「有些事情本來就是他可以你不行」

最後就係各大網民
- 對唔鐘意佢既女性講佢地造口孽,更建議佢地去睇猛男照。又自認身材好,有好多男人對佢有非份之想咁話
對個傻既真係難少少有非份之想…

- FB公開無碼性愛影片截圖,表示不滿自己被指為片中女性,令到片中女子羞憤著紅衣輕生,好彩及時救得返。女子家屬嬲到想告雞排妹,但係佢竟然話自己貼影片截圖係FB但有打馬賽克,佢認為自己成為公眾人物有必要澄清。又話如果對方真係要告應該係去告主動散播影片既人。
發唔發現呢個女人成日都話澄清澄清但係佢從來都唔覺得自己係有錯,只係為左要同人嗌交所以先出黎「澄清」

其他有關政治既唔係咁岩係呢個版都講所以冇特別放出黎,但係身為一個女明星由出道個陣就已經得罪人到依家都仲可以係娛樂圈生存佢都算傳奇人物

熱賣及精選
呢條女好有問題,人哋批評佢就唔得,依家佢作為第三者仲要出嚟串個正室,真係好恐怖呀,佢啲三觀好有問題!同埋佢都唔叫靚,拍戲又唔得,唱又唔得,仲生存到?

引用:
原帖由 屙屎唔該壓水花 於 2021-7-15 11:52 AM 發表

呢條女好有問題,人哋批評佢就唔得,依家佢作為第三者仲要出嚟串個正室,真係好恐怖呀,佢啲三觀好有問題!同埋佢都唔叫靚,拍戲又唔得,唱又唔得,仲生存到?
除左賣奶唔知佢仲有啲咩特色

雞排妹應該係唯一一個就算大胸都冇辦法掩飾缺點既女明星

引用:
原帖由 冬凍龍冬凍 於 2021-7-15 02:53 PM 發表

雞排妹應該係唯一一個就算大胸都冇辦法掩飾缺點既女明星
真係唔知佢仲有咩其他優點囉

呆灣鬼國係咁

佢又係嘅!經常被人插…但又插極都唔聽話!

隻癲雞好適合拍Tokyo Hot

V

點及得上我地當紅時嘅cool魔嫂吖

眼紅

同行如敵國

五覺佢幾特別.

只記得佢被樣衰同型男性騷擾時,有唔同既待遇

引用:
原帖由 林燊 於 2021-7-16 01:03 AM 發表

隻癲雞好適合拍Tokyo Hot
唔好啦
呢條女仲癲過Tokyo Hot

提示:支持鍵盤翻頁左 右