• 瀏覽: 7,964
  • 回覆: 82
  • 追帖: 3
之前喺到慶生、講好你生日再黎過!生快🎂

訂檯要揀埋食乜餐,等佢預備好d海鮮!今次訂咗海鮮山同半隻雞煲,佢又會問埋你海鮮/雞煲辣吾辣、要吾要配料,叫餐人數必須跟人頭一樣,好似我地2人就最少要叫2人既餐,生日優惠就免切餅及開瓶費。

海鮮選了不辣多配料,六款包括蟹、蟶子、蝦、元貝、蜆及沙白,幾香口惹味!鍋底有菜同粟米,可再額外加餸打邊邊!

雞煲大辣多配料,都幾入味、可以再辣d!

意式雪糕選了榴連味😋

*巧飽飽、剩返d菜食吾哂,蛋糕都吾洗切!

熱賣及精選
引用:
原帖由 zevo 於 2021-7-15 10:32 PM 發表

訂檯要揀埋食乜餐,等佢預備好d海鮮!今次訂咗海鮮山同半隻雞煲,佢又會問埋你海鮮/雞煲辣吾辣、要吾要配料,叫餐人數必須跟人頭一樣,好似我地2人就最少要叫2人既餐,生日優惠就免切餅及開瓶費。

海鮮選了不辣多配料,六款包括蟹、蟶子、蝦、元貝、蜆及沙白,幾香口惹味!鍋底有菜同粟米,可再額外加餸打邊邊!

意式雪糕選了榴 ...
好正喎,生日快樂

引用:
原帖由 www9030 於 2021-7-15 10:38 PM 發表

好正喎,生日快樂
代友多謝你先

好豐富
唔理邊個、生日快樂

引用:
原帖由 zevo 於 2021-7-15 10:32 PM 發表

意式雪糕選了榴 ...
zevo,生日happy

好正😋但係想知🥳生日那人是誰呢
·生日快樂

引用:
原帖由 unclesixteen 於 2021-7-15 10:55 PM 發表

zevo,生日happy
Happy gathering

引用:
原帖由 dtw 於 2021-7-15 10:51 PM 發表

好豐富
唔理邊個、生日快樂
Xiexie

引用:
原帖由 強勁的🐴 於 2021-7-15 11:05 PM 發表

好正😋但係想知🥳生日那人是誰呢
·生日快樂
有關係嗎?

引用:
原帖由 Freeman168 於 2021-7-15 11:11 PM 發表

香口惹味

邊間pm please

引用:
原帖由 zevo 於 2021-7-15 11:11 PM 發表

有關係嗎?
妳有蠱惑喇

好正喎, happy birthday!

真係成座山咁,唔叫雞煲都夠晒數啦。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]