• 瀏覽: 4,938
  • 回覆: 49
  • 追帖: 4

已推出
$350
日版(有中文)

熱賣及精選
原來是Wii遊戲remastered重出Switch版本

係,Switch堪稱最強老任炒冷飯機器。

亦說明當年Wii的標清畫質,嚇退左一斑人,埋沒左唔少遊戲。標清上高清,炒飯特別香~

Wii另一隻薩爾達 Twilight Prince早係Wii U出左,銷量強勁,希望早日登陸Switch,起碼賣返2-3百萬隻~

當年好多人都冇買Wii,  有啲game佢地係未玩過,所以雖然係冷飯但對某啲玩家已經係新 game了

我就係無玩過will的兩隻蕯爾達game,昨天買了,玩左兩個鐘到,感覺返曬黎,我是用lite玩,當新game玩

引用:
原帖由 healchu 於 2021/7/16 14:03 發表

當年好多人都冇買Wii,  有啲game佢地係未玩過,所以雖然係冷飯但對某啲玩家已經係新 game了
我有部Wii。
講真的。 那個感控棒真的不好用。 好浮。 都唔明白點解選擇menu要咁樣用個浮動鼠標?

玩遊戲用就無問題。

Wii主打體感遊戲所以無買,等左10年終於可感受當年40分大作

對 Zelda Joycon靚呀。

約$600

唔明所有joycon點解賣禁貴,成本一定不高,剩賣配件都賺死老任

引用:
原帖由 DQFUKUYAMA 於 2021/7/16 22:23 發表

唔明所有joycon點解賣禁貴,成本一定不高,剩賣配件都賺死老任
joycon 有 remote 體感控制. 又有amiibo NFC的.
不是普通HORI/良值那些呀.

普通的是$520一對. (即是每個$260, 差不多啦)
*一個PRO Controller都是$450-540
上面是限量版所以加到$600

正. zelda 永遠好多人去玩的

附件

1.jpg(53.31 KB)

2021-7-17 05:08 AM

2.jpg(39.8 KB)

3.jpg(62.77 KB)

4.jpg(60.66 KB)

引用:
原帖由 mightykoala 於 2021-7-16 01:55 PM 發表

係,Switch堪稱最強老任炒冷飯機器。

亦說明當年Wii的標清畫質,嚇退左一斑人,埋沒左唔少遊戲。標清上高清,炒飯特別香~

Wii另一隻薩爾達 Twilight Prince早係Wii U出左,銷量強勁,希望早日登陸Switch,起碼賣返2-3百萬隻~
當年玩過N64時之笛和Gamecube風之指揮棒, 再玩Twilight 我覺得好一般, graphic 好少少之外, 故事和遊玩性都要比時之笛和風棒差, 到skysword 就真係有返時之笛和風棒0既水準, Twilight remake我就一啲都唔期待, 最期待remake係時之笛就真, 當年時之笛係graphic 較差之外, 故事和遊玩性尤其高水準迷宮設計, 簡直後來無者

引用:
原帖由 MuTeKi 於 2021-7-17 05:17 AM 發表

當年玩過N64時之笛和Gamecube風之指揮棒, 再玩Twilight 我覺得好一般, graphic 好少少之外, 故事和遊玩性都要比時之笛和風棒差, 到skysword 就真係有返時之笛和風棒0既水準, Twilight remake我就一啲都唔期待, 最期待remake係時之笛就真, 當年時之笛係graphic 較差之外, 故事和遊玩性尤其高水準迷宮設計, 簡直後來無者
時之笛已在3ds重製過,真的非常好玩

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]