• 瀏覽: 80,975
  • 回覆: 651
  • 追帖: 5
提示: 違規內容已被屏蔽
熱賣及精選
明年今日,都係呢句,快啦快啦,研究就來完啦

引用:
原帖由 weisacmei 於 2021-7-16 05:06 PM 發表

去流浮山逛逛,順便用大灣區數據😊
屯門菠蘿山 都可以收到 酷狗重可以下載歌🤣

引用:
原帖由 hfceddie 於 2021-7-16 08:36 PM 發表

大陸知科興乜嘢料,點敢通。

敢唔敢學英國,香港人入境免隔離?
今天馬來西亞跟新加坡一樣,唔承認科興,因為有人打左照中招,今日破記錄萬三人確診,市民埋怨白打了針

通關會連累地!香港咁高危!

引用:
原帖由 無影無形 於 2021-7-16 04:40 PM 發表

封咗差唔多成兩年,
而家我都跟足政府指示,
針都打埋!
好掛住上面班朋友,
同埋以前星期五六日放假返去玩兩晚嘅放電時光,
飲飲食食hea吓去埋按摩!
最慘係我中聯通個大灣區plan都就快到時,
但係呢兩年真係一滴內地數據都冇用過!
唔係2047咩?

提示: 違規內容已被屏蔽
打復必泰可能吾俾入大陸外國又吾承認4興,一隻手打一種疫苗先掂

朋友話10月份會通關,俾D人落來投票。吾知真吾真

引用:
原帖由 天下唯一 於 2021-7-16 08:51 PM 發表

今天馬來西亞跟新加坡一樣,唔承認科興,因為有人打左照中招,今日破記錄萬三人確診,市民埋怨白打了針
你都好無知!誰說打了針便不會中?😂😂😂

引用:
原帖由 WLKo 於 2021-7-16 09:57 PM 發表

你都好無知!誰說打了針便不會中?😂😂😂
要留意唔係我個人意見,係引述當地市民普遍反應

引用:
原帖由 古默默的魚蛋 於 2021-7-16 08:36 PM 發表

下屆政府應該搞得掂
下屆可能系李十超做,睇下夠吾夠牙力?

上次個教授話七月份可彈性通關喎!

引用:
原帖由 魯仁嘉 於 2021-7-16 10:33 PM 發表

下屆可能系李十超做,睇下夠吾夠牙力?
基本冇可能、政績及管治經驗尚淺、鍛鍊多一屆會有可能、中央依家提拔官員都要多方鍛鍊

引用:
原帖由 天下唯一 於 2021-7-16 08:51 PM 發表

咦,以色列都係好多人打咗二針但係都中招,唔通佢地都係打科興?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]