• 瀏覽: 11,438
  • 回覆: 105
  • 追帖: 1
轉寄。

呢排除咗抄牌之外,對不小心過馬路一樣嚴打。

精選汽車
揾媽咪出頭

我都以為聽錯,而家啲人幾十歲,紅公仔過馬路,俾警察捉到仲要搵屋企人?

好慘仲要比你放埋上討論區

兩樣野,一樣身份證號碼,第二告票(寄去屋企),所以需要地址

「其實我係露宿者,冇固定住址,通常係尖沙咀隧道對出」

中國武漢所肺炎病毒
引用:
原帖由 肖友懷 於 16/7/2021 20:39 發表

無法完成票控程序你以為會無左件事會無你苻咩、返警署响臭格坐番幾個鐘至同你搞自簽擔保

引用:
原帖由 真珠乃查 於 2021-7-16 20:08 發表

好慘仲要比你放埋上討論區
係轉寄啊。

引用:
原帖由 肖友懷 於 2021-7-16 20:39 發表

你千祈唔好咁樣試啊!冇身份證明文件,佢地一定帶你返差館。你打電話搵人,拎你個身份證明文件去差館,先至可以走。跟住佢會執你兩條,第一條,不依照交通行人過路燈號指示過馬路。第二條,外出時冇帶身份證明文件。

引用:
原帖由 A1000 於 2021-7-16 10:02 PM 發表

你千祈唔好咁樣試啊!冇身份證明文件,佢地一定帶你返差館。你打電話搵人,拎你個身份證明文件去差館,先至可以走。跟住佢會執你兩條,第一條,不依照交通行人過路燈號指示過馬路。第二條,外出時冇帶身份證明文件。
冇錯,呢樣真,吾好以為咁就可以甩身!

引用:
原帖由 魯仁嘉 於 2021-7-16 22:38 發表

冇錯,呢樣真,吾好以為咁就可以甩身!
入去拋臭格,更肯定舐嘢!

真係唔好紅公仔衝過馬路呀!除咗危險之外,仲容易發生交通意外。畀人捉到仲要罰錢,何必呢?

打俾媽咪都幫你唔到,鬼叫你沖紅燈咩。下次乖啦,寶寶唔好沖紅燈。

引用:
原帖由 michael527111 於 2021-7-16 23:01 發表

打俾媽咪都幫你唔到,鬼叫你沖紅燈咩。下次乖啦,寶寶唔好沖紅燈。
喇喇聲畀低地址啊走人啦。

引用:
原帖由 A1000 於 2021-7-16 07:59 PM 發表

我都以為聽錯,而家啲人幾十歲,紅公仔過馬路,俾警察捉到仲要搵屋企人?
以前讀書時期搵份兼職得幾千蚊,畀人罰咗千五掉垃圾,番到屋企聲都唔敢聲自己食啦!依家啲人真係無自理能力架咩?

車返警署坐幾個鍾咩址都比

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]