• 瀏覽: 1,595
  • 回覆: 18
  • 追帖: 1
  《La Reppublica》稱,祖雲達斯計劃明年引進夏蘭特,以替代C.朗拿度。

該報導稱,多蒙特如今對夏蘭特的要價是1.5億英鎊,但根據合約條款,到明年時,夏蘭特的價格將降至6500萬英鎊,而明年夏天C.朗拿度的合約也將到期,祖雲達斯認為,這是一個新老交替的好時機。

祖雲達斯和夏蘭特經理人拉奧拿的關係很好,這有助於他們展開挖人攻勢。
  (彼特洛赫里)

https://m.soccer.sina.com.hk/news/article/13318611/86/20210717

又搵迪比,又搵夏蘭特去頂阿朗,咩意思呀

熱賣及精選
祖記一日唔早將"獨扭"清除,我相信除時有破產嘅可能.

備註:"獨扭"即係獨食扭波咁解,中文程度唔好嘅人或朋友仔,千祈唔好胡亂向版主投訴.
支持羅羅

引用:
原帖由 B….哥 於 2021-7-17 08:54 PM 發表

祖記一日唔早將"獨扭"清除,我相信除時有破產嘅可能.

備註:"獨扭"即係獨食扭波咁解,中文程度唔好嘅人或朋友仔,千祈唔好胡亂向版主投訴.
支持羅羅
祖記想清好耐啦,唔係點會係咁搵代替品,不過冇人肯做水魚接貨之嘛。

阿朗成功帶領祖記離開班霸之路, 唔好浪費阿朗心血喎

祖記高層心諗:慘,仲要捱多一季,早知當初用1億買夏蘭特啦

C羅又敗走啦

送阿朗過去一換一啦,又可以幫佢圓德甲夢

吹水新聞都信

塑料袋球衣少年:梅西騙了我 他說幫我卻再沒理過我
美斯又惹官緋!旗下基金會被調查 曝藉此逃稅
傳隊友不滿欠尊重 美斯做孤獨精
基沙文前經理人轟美斯隻手遮天:佢係巴塞嘅毒瘤
引用:
原帖由 辣雞16朗 於 2021/7/17 20:10 發表

《La Reppublica》稱,祖雲達斯計劃明年引進夏蘭特,以替代C.朗拿度。

該報導稱,多蒙特如今對夏蘭特的要價是1.5億英鎊,但根據合約條款,到明年時,夏蘭特的價格將降至6500萬英鎊,而明年夏天C.朗拿度的合約也將到期,祖雲達斯認為,這是一個新老交替的好時機。

祖雲達斯和夏蘭特經理人拉奧拿的關係很好,這有助於他們展開挖人攻勢。
  (彼特洛赫里)

https://m.soccer.sina.com.hk/news/article/13318611/86/20210717
分手分得好核突

當命運的齒輪開始轉動之時, 任誰也阻止不了

我已經沒有了清晰的頭腦, 現在的我不過是一個腦殘
我是條廢中

走下一個又一個, 我愛妳, 但可惜已經太遲
如何聯絡?

處於極度不利的位置
引用:
原帖由 辣雞16朗 於 2021-7-17 08:56 PM 發表

祖記想清好耐啦,唔係點會係咁搵代替品,不過冇人肯做水魚接貨之嘛。
夏蘭特絕對唔會係代替品,而係糾正嚴重錯誤嘅特效藥!😌

引用:
原帖由 球王C朗騎住梅西 於 2021-7-17 10:06 PM 發表

吹水新聞都信
咁又係,啲人養唔熟腦後有反骨,彈出彈入有咩咁出奇啫
支持阿羅fst_008:

夏難凸射十二碼有冇朗朗伯咁勁先?

引用:
原帖由 湊莉久 於 2021-7-17 10:04 PM 發表

送阿朗過去一換一啦,又可以幫佢圓德甲夢
挑戰德甲 ?
唔去拜仁, 點樣挑戰德甲呀?

引用:
原帖由 球王C朗騎住梅西 於 2021-7-17 10:06 PM 發表

吹水新聞都信
今日冇 NBA, 東奧又未開幕, 版面太多空間
睇開的啦

祖記捱多一年唧,咁點都好過巴塞迷失多五年。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]