• 瀏覽: 37,881
  • 回覆: 226
  • 追帖: 2
當年沈殿霞好似係黑借會大家姐,聽聞鄭少秋被迫中出

唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  唵嘛呢叭咪吽  
熱賣及精選
瘦姐迫佢中出? 唔俾戴套?

引用:
原帖由 養和院彎 於 2021-7-18 05:38 PM 發表

瘦姐迫佢中出? 唔俾戴套?
你落去問肥姐

以下全屬「傳聞」
首先死姐唔係普通人家,在出黎行界及影藝界相當有份量,第一個黐落佢度嘅係囉人,好快紅咗亦立刻閃左,鳩仔見狀就參考呢個方法,同樣紅左但閃唔到被迫傳宗接代,到最後頂唔順,要靠捉亂幫背景嘅捐精華救佢一命。所以死姐葬禮上先發生鄧黑明台上屌打鳩仔嘅局面。順帶一提,陰兒台上救父一幕大方得體,加好多分。
再強調一次,純屬「傳聞」

勿借簽名檔針對會員

你想知去問肥姐

聽講係秋官失戀後被肥姐真情感動

引用:
原帖由 借蝦敬柒 於 2021-7-19 03:39 AM 發表

以下全屬「傳聞」
首先死姐唔係普通人家,在出黎行界及影藝界相當有份量,第一個黐落佢度嘅係囉人,好快紅咗亦立刻閃左,鳩仔見狀就參考呢個方法,同樣紅左但閃唔到被迫傳宗接代,到最後頂唔順,要靠捉亂幫背景嘅捐精華救佢一命。所以死姐葬禮上先發生鄧黑明台上屌打鳩仔嘅局面。順帶一提,陰兒台上救父一幕大方得體,加好多分。
至醒係你, 講到現場一樣, 佢兩個打種之時, 你一定有份在現場觀看,在旁邊吶喊助威。

肥姐總算有後,其他已經係次要

聽聞

名利,錢作怪

輸到冇晒自信
起唔到機呀  大佬

樓主未聽過跪地餵豬乸?

說好的6比5已出現,真係辛苦晒
引用:
原帖由 借蝦敬柒 於 2021-7-19 03:39 AM 發表

以下全屬「傳聞」
勁,講得好詳細。
咁多年都仲記得咁清楚,有d小朋友因為未聽過這故仔,當然以為你老作啦!

http://edwardchankk.blogspot.com/

因兒要結婚

提示:支持鍵盤翻頁左 右