• 瀏覽: 176,801
  • 回覆: 2,163
  • 追帖: 4
五強𧩙生。爭奪冠軍寶座🏆。今晚八點半決戰。今次舞台星級導師會係莫文蔚。

熱賣及精選
睇吓呢五位邊個會攞到冠軍寶座🏆

個人偏愛跳唱俱得Yumi。

引用:
原帖由 純情的結他 於 2021-7-19 05:48 AM 發表

個人偏愛跳唱俱得Yumi。
Yumi擸眼睇。有少少似少年版朱晨麗。

三位女學員有望攞三甲。其他兩位男學員應該陪隊分子。事實上唱功低過三位女學員。

Gigi網絡票后。極具冠軍相。

Chantel國民初戀。爭奪冠軍寶座🏆。不容忽視。

爆冷YUMi,佢開始上力,一入直路有權一放到底

好期待,決賽好精彩

引用:
原帖由 大肥肥綿羊 於 2021-7-19 07:13 AM 發表

三個女學員鬥到難分難解!會唔會三冠軍呢?

引用:
原帖由 印鈔機從業員 於 2021-7-19 07:18 AM 發表

好期待,決賽好精彩
咁吸引嘅節目。近年少見了。

引用:
原帖由 純情的結他 於 2021-7-19 10:20 AM 發表

三個女學員鬥到難分難解!會唔會三冠軍呢?
應該唔會唱現場要睇臨場發揮,個人認為Yumi比較勤力,有力揮低佢哋

引用:
原帖由 大肥肥綿羊 於 2021-7-19 10:30 AM 發表

應該唔會唱現場要睇臨場發揮,個人認為Yumi比較勤力,有力揮低佢哋
傳聞,Chantel 唔舒服。缺席綵排。唔知有無影響演出?

引用:
原帖由 大肥肥綿羊 於 2021-7-19 07:13 AM 發表

唔係掛, 佢唱live走走地音

TBB 特色
1) FANS 永遠向前看 ,所有講過大台 負面的都是'x手
2) 三寶: 口水餓底查案劇,  律C 高智劇,  N角戀磚業劇
3) 大導3招:  人格分裂,  餓底,   留尾 (又可拍多輯)
4) 編劇template: 尾5集含包散
引用:
原帖由 boyboy168168 於 2021-7-19 10:43 AM 發表

唔係掛, 佢唱live走走地音
先前五強爭奪戰已經有Aeren因眼傷而影響到表演因而foul出局。

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]