• 瀏覽: 11,620
  • 回覆: 95
  • 追帖: 1
我覺得識食要食粉蘋果 粉蘋果嗰種口感相當之特別 輕輕一咬 蘋果便被咬開了 冇一種水果好似粉蘋果咁既口感!
由細到大只食粉蘋果!但粉蘋果可遇不可求!好難憑外表定奪!

同意請按桃桃!

熱賣及精選
引用:
原帖由 元朗歌神 於 2021-7-19 12:30 PM 發表

我覺得識食要食粉蘋果 粉蘋果嗰種口感相當之特別 輕輕一咬 蘋果便被咬開了 冇一種水果好似粉蘋果咁既口感!

同意請按桃桃!

😂😂竟然有人同我一樣,鍾意粉蘋果👍🏻👍🏻

To remember, to let go, and to move on.
生活簡單,就是享受
不打擾,是我對你最後的温柔
我是善良就好,我是真的就好,我對得起自己就好
我只是一個愛情的信徒,等待有一天能贏回你的全部
各有所長
我兩種都鐘意

喜歡蘋果汁

金玄棧@玄武子
好少聽人中意食粉蘋果

粉蘋果勁難食,蘋果應該要爽甜香脆

引用:
原帖由 元朗歌神 於 2021-7-19 12:30 PM 發表

同意請按桃桃!

買咗返來,擺低 "偶" 一個星期先食,唔粉都變粉啦

我都喜歡粉蘋果

擺耐D就變粉,即是唔新鮮囉

好運來
引用:
原帖由 32chris 於 2021-7-19 13:16 發表

粉蘋果勁難食,蘋果應該要爽甜香脆
至憎粉蘋果...難吃到嘔, 成口粉...

Le vent se lève, il faut tenter de vivre      [ Le Cimetière marin, Paul Valéry ]
引用:
原帖由 SamuraiBlack 於 2021-7-19 01:06 PM 發表

喜歡蘋果汁
我喜歡蘋果執

人要表現柔弱、不要剛強
人要表現愚蠢、不要聰明
人要無為、無我、無欲、居下、清虛、自然
引用:

同意請按桃桃!

16叔從小到大都喜歡食粉蘋果。。。

鍾意爽多啲

粉得嚟要有汁,爽得嚟要脆冇渣。

爽而多汁先好食

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]