• 瀏覽: 11,283
  • 回覆: 466
  • 追帖: 5
引用:
原帖由 減肥唔准減對波 於 2021-7-19 06:49 PM 發表

美麗的心,正!
原本去九龍塘望月樓,諗下美心送$300又改八月花,又想食片皮鴨,又改美中。鴨子😊

To remember, to let go, and to move on.
生活簡單,就是享受
不打擾,是我對你最後的温柔
我是善良就好,我是真的就好,我對得起自己就好
我想確定每日挽著同樣一雙臂
熱賣及精選
引用:
原帖由 SamuraiBlack 於 2021-7-19 06:46 PM 發表

當然知道, 應該佢係少數食肆不設訂位
仲要限時90分鐘,可能呢間分店生意唔錯🤔🤔

To remember, to let go, and to move on.
生活簡單,就是享受
引用:
原帖由 bobo_wong 於 2021-7-19 06:55 PM 發表

哈哈~冇得訂位,係花時間啲。
我就喜歡探店,好食再去,唔好就一次性。
今次尷尬,未至於好到值得再去,但又有三百現金券。

牛屎妹,好正

引用:
原帖由 9個永恆的美人 於 2021-7-19 06:16 PM 發表

茄仔:寶寶多朋友,我第二唔易架,仲唔恭喜我得亞軍🏆🥈🥈
哈哈~美人,多謝您一直持🧡💛,好快頒個長期第二獎比你😂😂

生活簡單,就是享受
引用:
原帖由 bobo_wong 於 2021-7-19 05:19 PM 發表

假期飯聚,地點一改再改,最後都係選擇中菜😎

一天前致電,不設訂位,用餐限時90分鐘🧐

5:15PM排隊,5:30PM準時入座,約6PM全場滿座

信用咭優惠至7月底,消費滿$600送$300現金卷,下次一至四晩膳使用。

多謝收看。
啱啱好$600=五折埋單.精算師都冇你咁叻

引用:
原帖由 工廠男 於 2021-7-19 07:00 PM 發表

今次尷尬,未至於好到值得再去,但又有三百現金券。
咁唔怕,$300,集團其他分店星期一至四便可我會試去試第二間

生活簡單,就是享受
引用:
原帖由 ~非非非~ 於 2021-7-19 07:00 PM 發表

牛屎妹,好正
歐陽非非,原來你黎左

生活簡單,就是享受
引用:
原帖由 bobo_wong 於 2021-7-19 07:05 PM 發表

歐陽非非,原來你黎左
我啱煮完飯食飽

引用:
原帖由 kwma 於 2021-7-19 07:03 PM 發表

啱啱好$600=五折埋單.精算師都冇你咁叻
哈哈~$300現金卷,下次又睇下又會唔會啱啱好😂😂 感謝你留言🙏🙏

生活簡單,就是享受
引用:
原帖由 bobo_wong 於 2021-7-19 07:04 PM 發表

咁唔怕,$300,集團其他分店星期一至四便可我會試去試第二間
啊,大集團的威力。

引用:
原帖由 ~非非非~ 於 2021-7-19 07:06 PM 發表

我啱煮完飯食飽
咁早呀,健康👍 我去左報到

生活簡單,就是享受
hello bobo
這一餐看來很精緻,謝謝分享。
先給你心心,遲下再來細看。

引用:
原帖由 工廠男 於 2021-7-19 07:08 PM 發表

啊,大集團的威力。
而家好多食店都做推廣,揾下咩優惠,有折扣,唔錯。

生活簡單,就是享受
引用:
原帖由 香港小說 於 2021-7-19 07:10 PM 發表

hello bobo
這一餐看來很精緻,謝謝分享。
先給你心心,遲下再來細看。
小說,多謝你黎左。最近我經常外出,有時睇完,未有空即時回你,希望你唔好嬲嬲🐷
都係一般中菜菜式,又唔算好特別。😊

生活簡單,就是享受
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]