• 瀏覽: 12,687
  • 回覆: 137
TVB,咪掛住安排GiGi商演

GiGi已經幫你贏左好多收視,你的冠軍是個16歲小女孩,她掛念親人了

直接飛到 7:25 左右先播啦

https://www.youtube.com/watch?v=hl49SiUtz18

明天仲要有聲夢節目,又要做核酸,等結果,返大陸要隔離,完成探親,返香港不一定可以爭到回港易配額。如果又要隔離,點趕上開學?

TVB大陸有工作人員,可以拍GiGi回鄉情況,不會浪費時間的

GiGi是觀眾最愛,你再整喊GiGi,我地會同你計進入香討影片區

熱賣及精選
Gigi, 有冇講是那一個祖藉人?

見她,家人啲樣,好似一個地方的人.......

引用:
原帖由 starcrazy 於 2021-7-19 11:18 PM 發表

無詳細介紹

TVB借機可以去拍埋,之前張偉健都拍過返鄉下

引用:
原帖由 沙頭角原住民 於 2021-7-19 11:25 PM 發表

無詳細介紹

TVB借機可以去拍埋,之前張偉健都拍過返鄉下
你估下gigi鄉下 咩人???

引用:
原帖由 starcrazy 於 2021-7-19 11:18 PM 發表

其實好多香港人都係咁既樣, 好多上個2代3代都係祖藉同一個地方

引用:
原帖由 starcrazy 於 2021-7-19 11:27 PM 發表

野口同學唔係返日本咩?

引用:
原帖由 沙頭角原住民 於 2021-7-19 11:13 PM 發表

TVB,咪掛住安排GiGi商演

GiGi已經幫你贏左好多收視,你的冠軍是個16歲小女孩,她掛念親人了

直接飛到 7:25 左右先播啦

https://www.youtube.com/watch?v=hl49SiUtz18

明天仲要有聲夢節目,又要做核酸,等結果,返大陸要隔離,完成探親,返香港不一定可以爭到回港易配額。如果又要隔離,點趕上開學?

TVB大陸有工作人員,可 ...
通關真係好需要
好多中港家庭, 好多爸媽黎香港生小朋友既...宜家都大過喇
希望有高官聽到呢個需求

引用:
原帖由 starcrazy 於 2021-7-19 11:27 PM 發表

屋企講廣東話,應該是廣東省人

之前好多廣東省人因為大陸一孩政策,所以落香港生

擺個女在香港,估計只有潮州人做得出

有些人,觀看面相可看出他們鄕下從那處來?

引用:
原帖由 superplx 於 2021-7-19 11:28 PM 發表

其實好多香港人都係咁既樣, 好多上個2代3代都係祖藉同一個地方
屋企講廣東話,廣東省人機會好大

引用:
原帖由 炭屎郎 於 2021-7-19 11:30 PM 發表

野口同學唔係返日本咩?
GiGi已經越來越靚

引用:
原帖由 superplx 於 2021-7-19 11:30 PM 發表

通關真係好需要
好多中港家庭, 好多爸媽黎香港生小朋友既...宜家都大過喇
希望有高官聽到呢個需求
就怕TVB要商演,不俾GiGi請假

引用:
原帖由 starcrazy 於 2021-7-19 11:35 PM 發表

有些人,觀看面相可看出他們鄕下從那處來?
黑人

引用:
原帖由 沙頭角原住民 於 2021-7-19 11:38 PM 發表

黑人
因每地方,可反影出當地人的外獨有性格

引用:
原帖由 starcrazy 於 2021-7-19 11:44 PM 發表

因每地方,可反影出當地人的外獨有性格
中國人,應該新疆比較容易分得出,其他靠身高,方言先可以分得出

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]