• 瀏覽: 7,497
  • 回覆: 143
36了,又無貨賣
入球能力底又無助攻
美其名挑戰各大聯賽,根本就敗走
你估C朗唔想留在皇馬這個富豪球會咩!係勁有貨留咗啦

熱賣及精選
如果我係袓記教練,用兩套戰術就ok.對住D冇骨魚腩就用along叔掛帥,既有得擦數據又威威對住D勁野就along哥在場邊,隊友就龍咁堅

引用:
原帖由 scaa0550 於 2021-7-20 03:15 PM 發表

如果我係袓記教練,用兩套戰術就ok.對住D冇骨魚腩就用along叔掛帥,既有得擦數據又威威對住D勁野就along哥在場邊,隊友就龍咁堅
最驚啊朗年紀大,俾魚腩鯁親. 又要前四保衛戰

引用:
原帖由 louie186 於 2021-7-20 11:45 AM 發表

如果祖記今年贏唔返聯賽,球迷追斬佢都似
如果佢今季又無意甲又無歐聯,我諗佢拿拿聲走兼揾窿捐。

引用:
原帖由 笑到最後3號 於 2021-7-20 03:21 PM 發表

如果佢今季又無意甲又無歐聯,我諗佢拿拿聲走兼揾窿捐。
點會呢. 只要有12碼俾佢刷數據. 佢話之你球隊點成績. 佢唔知幾開心

又運D車走搞咁多大龍鳳真係小丑咁!扮到好多人爭住要佢其實冇人

2大球王同一命運

有冇發覺佢身體越來越彊硬!

引用:
原帖由 Watergor 於 2021-7-20 03:03 PM 發表

36了,又無貨賣
入球能力底又無助攻
美其名挑戰各大聯賽,根本就敗走
你估C朗唔想留在皇馬這個富豪球會咩!係勁有貨留咗啦
根本被皇馬踢走, 因為皇馬最憎人扮功臣獅子開大口, 阿朗以為佩老好中意佢, 其實人地當佢白痴.....

引用:
原帖由 iamwsh 於 2021-7-20 03:19 PM 發表

最驚啊朗年紀大,俾魚腩鯁親. 又要前四保衛戰
隊友問題, 餵唔到波俾佢....

引用:
原帖由 joeyeung90 於 2021-7-20 03:33 PM 發表

2大球王同一命運
CHING有無睇新聞?? 巴塞用盡方法想同美斯續約窩....

去巴塞囉...

引用:
原帖由 iamwsh 於 2021-7-20 03:23 PM 發表

點會呢. 只要有12碼俾佢刷數據. 佢話之你球隊點成績. 佢唔知幾開心
一場入2個12碼, 小朋友都開心到癲, 即刻講句12碼最難射....

引用:
原帖由 ericlkyuen 於 2021-7-20 04:20 PM 發表

隊友問題, 餵唔到波俾佢....
sad but true .

引用:
原帖由 joeyeung90 於 2021-7-20 03:33 PM 發表

2大球王同一命運
美斯係巴塞一直點都要留嘅球員。
另一個俾皇馬踢走後祖記又唔想要, 最後一場爭四關鍵戰, 阿朗坐場邊, 真係有得比?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]