• 瀏覽: 7,514
  • 回覆: 143
引用:
原帖由 ericwon666 於 2021-7-20 06:28 PM 發表

哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈哈..............原來想就當報左價.明白了.呢個回應想笑死我.有報就有報.如果真係想佢黎就真係報價啦.以巴黎財力.報1-2億.應該唔係問題.點解又無報呢.怪唔之得要為C朗開POST啦.因為無球隧開聲想佢黎.ericlkyuen 神回覆.美C有無球隊報價你會唔知???如果有你直情開P ...
美斯今年已成自由身,咁點解要報價?巴黎肯出高人工請佢咪夠羅。你嘅回應仲好笑,明明講緊阿朗,你入嚟走去講自由身嘅美斯,狗唔啦肺

熱賣及精選
引用:
原帖由 場上靠隊友 於 2021-7-20 06:40 PM 發表

冇雙標喎,呢個帖係講自稱best of history嗰位嘛,講美斯離題㗎,你想講美斯咪自己開帖囉。
美斯羅美洲盃真係害死好多小朋友

阿朗羅雙料神射都無人想要,慘

引用:
原帖由 smalleagle 於 2021-7-20 06:33 PM 發表

偶像冇隊要,自稱史一啲粉絲點睇呢?哈哈。
你樓上有一個啦,咪拉美斯落水等自己好過啲羅

慘,都係美斯好d。番在巴塞終老
C朗比人嫌老。

引用:
原帖由 thirdac 於 2021-7-20 06:46 PM 發表

慘,都係美斯好d。番在巴塞終老
C朗比人嫌老。
一個有用,球隊想留。另一個廢左,剩係識射12碼,球隊想放棄,但無傻仔接貨,唯有自己啃返

引用:
原帖由 ericlkyuen 於 2021-7-20 18:48 發表

一個有用,球隊想留。另一個廢左,剩係識射12碼,球隊想放棄,但無傻仔接貨,唯有自己啃返
轉做教練啦

引用:
原帖由 thirdac 於 2021-7-20 06:49 PM 發表

轉做教練啦
阿朗坐場邊,球隊冠軍在望

引用:
原帖由 ericlkyuen 於 2021-7-20 18:49 發表

阿朗坐場邊,球隊冠軍在望
可以做教練。有需要時落場踢廿零分鐘

引用:
原帖由 ericlkyuen 於 2021-7-20 06:43 PM 發表

美斯今年已成自由身,咁點解要報價?巴黎肯出高人工請佢咪夠羅。你嘅回應仲好笑,明明講緊阿朗,你入嚟走去講自由身嘅美斯,狗唔啦肺
係啊.問你有無報價.你又話唔知.而家篤爆你話美C都無報價.而家又話自由身.唔使報價.巴黎如果咁想佢黎.開8000萬一年囉.又唔使轉會費.差唔多啦.結果又無.成日都話.其實美C唔係好黑人憎.黑人憎係佢D FANS.唔討論啦.巴黎想佢黎就當左有報價.哈哈.今晚訓覺都笑醒.米米d行為見怪不怪.

引用:
原帖由 ericwon666 於 2021-7-20 06:54 PM 發表

係啊.問你有無報價.你又話唔知.而家篤爆你話美C都無報價.而家又話自由身.唔使報價.巴黎如果咁想佢黎.開8000萬一年囉.又唔使轉會費.差唔多啦.結果又無.成日都話.其實美C唔係好黑人憎.黑人憎係佢D FANS.唔討論啦.巴黎想佢黎就當左有報價.哈哈.今晚訓覺都笑醒.米米d行為見怪不怪.
點黑人憎都唔夠一啲入嚟挑機但又廢話連篇嘅人。人哋講阿朗無人要,你係要拉美斯落水。你想要咩報價?巴黎開埋人工俾你知?呢啲商業野要第一時間同你交代?何況巴黎開埋價你一樣可以話佢老吹。但而家阿朗無人要就係肯定嘅事實,你咁睇唔開嘅有本事咪叫報紙佬整返篇報導話美斯無人問津羅

引用:
原帖由 ericwon666 於 2021-7-20 06:54 PM 發表

https://m.soccer.sina.com.hk/news/article/13000830/1/20210428

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/sport/20210517/mobile/bkn-20210517220230227-0517_00882_001.html

https://www.hk01.com/即時體育/516105/足球轉會-美斯父抵英國為子跟曼城傾合約-英媒爆年薪9000萬鎊

你想要美斯被撬嘅新聞,大撚把啦,傳曼城年薪9000萬磅呀,呢啲又算唔算報價呀?

引用:
原帖由 rollingin 於 2021-7-20 01:17 PM 發表

冇人要啦
黎傑志啦,又可以做神.....射手

引用:
原帖由 joeyeung90 於 2021-7-20 05:34 PM 發表

呢2件根本普通料
只是其他人更差
新一代仲衰
麥巴比已經係下任球王
只能説足球越來越注重整體
已冇球星
普通料真唔真呀?
睇番德甲d 數據, 1990~2020年, 都係差不多咋喎 ,拜仁一樣同古時一樣咁勁無變得更差。

洛賓 列貝利 係美斯出現之前,絕對係球星,美斯出現左之後,無人會覺得佢地有得同美斯c朗爭金球獎, 佢地2個去到拜仁一樣呼風喚雨。

奧雲 咁既水準,係古時 都可以攞到歐洲足球先生, 攞歐洲足球先生個年,奧雲連20球 都入唔到, 只係攞d杯仔 。

雲佩斯 蘇亞雷斯 科蘭 伊巴 伊度奧 全部都唔差過奧雲,  可惜生係美斯年代

引用:
原帖由 wai177 於 2021-7-20 07:48 PM 發表

普通料真唔真呀?
睇番德甲d 數據, 1990~2020年, 都係差不多咋喎 ,拜仁一樣同古時一樣咁勁無變得更差。

洛賓 列貝利 係美斯出現之前,絕對係球星,美斯出現左之後,無人會覺得佢地有得同美斯c朗爭金球獎, 佢地2個去到拜仁一樣呼風喚雨。

奧雲 咁既水準,係古時 都可以攞到歐洲足球先生, 攞歐洲足球先生個年,奧雲連20球 都入唔到, 只係攞d杯仔 。

雲佩 ...
奧雲 攞歐洲足球先生
不是世足
而且個年佢5冠王
也只是得1年咁大把

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]