• 瀏覽: 7,499
  • 回覆: 143
引用:
原帖由 smalleagle 於 2021-7-20 06:33 PM 發表

偶像冇隊要,自稱史一啲粉絲點睇呢?哈哈。
又要拉美斯嚟分散注意力!

在位求穩,  在野求亂 !
熱賣及精選
引用:
原帖由 ericlkyuen 於 2021-7-20 07:00 PM 發表

點黑人憎都唔夠一啲入嚟挑機但又廢話連篇嘅人。人哋講阿朗無人要,你係要拉美斯落水。你想要咩報價?巴黎開埋人工俾你知?呢啲商業野要第一時間同你交代?何況巴黎開埋價你一樣可以話佢老吹。但而家阿朗無人要就係肯定嘅事實,你咁睇唔開嘅有本事咪叫報紙佬整返篇報導話美斯無人問津羅
師兄你唔好咁認真覆佢啦!連美斯已經自由身唔需要轉會費比巴塞都唔知,仲一路追問報價

組記絕招,放朗朗入後備,無得比他擦數據,會令他比死更難受!他會即時著咗,可減薪可降身價要求去其它四大收留!

引用:
原帖由 家中難吃的牛牛 於 2021-7-20 07:32 PM 發表

黎傑志啦,又可以做神.....射手
傑志都應該岩C羅踢既

C朗呢d蟹貨,想揾人要都難
會唔會考慮下黎踢港乙??

引用:
原帖由 ericwon666 於 2021-7-20 06:54 PM 發表

係啊.問你有無報價.你又話唔知.而家篤爆你話美C都無報價.而家又話自由身.唔使報價.巴黎如果咁想佢黎.開8000萬一年囉.又唔使轉會費.差唔多啦.結果又無.成日都話.其實美C唔係好黑人憎.黑人憎係佢D FANS.唔討論啦.巴黎想佢黎就當左有報價.哈哈.今晚訓覺都笑醒.米米d行為見怪不怪.
very true, 梅西多hater都係因為梅西迷同梅西公關

門口等全隊餵波, 如果唔係皇馬要造星, 佢係乜嘢 level呢?
唔識傳送組織控球突破 ... 要佢射12碼, 執門口雞和跳高?

祖記呢幾年都係運吉

引用:
原帖由 ericlkyuen 於 2021-7-20 01:27 PM 發表

我睇咁多年波都好少見呢個情況, 買個球員返黎佢數據好靚但球隊成績卻愈來愈差....
犧牲破隊利益咪得囉射自由球80中1都夠膽爭住射

老了

引用:
原帖由 大大b 於 2021-7-20 09:44 PM 發表

very true, 梅西多hater都係因為梅西迷同梅西公關
阿朗多haters係因為阿朗本身嘅行為就好黑人憎,包括掟記者支咪落水、掟隊長臂章、鬧隊友、搶隊友單刀,而佢呢啲行為仲要被朗迷同公關團隊講成有鬥心

引用:
原帖由 ericlkyuen 於 2021-7-20 04:21 PM 發表

CHING有無睇新聞?? 巴塞用盡方法想同美斯續約窩....
唔同美斯續約d贊助商都唔肯過你,除非美斯自己決意要走

引用:
原帖由 雅利安 於 2021-7-20 10:07 PM 發表

犧牲破隊利益咪得囉射自由球80中1都夠膽爭住射
阿朗係皇馬造出來嘅星, 點造?
5球都射唔入射夠 10球, 再每季加十幾球12碼, 每季各大聯賽射門最多就係佢。
傳送突破助攻組織 ... 唔駛啦, 要個人能力嫁, 依d無得"造"

引用:
原帖由 意甲老四 於 2021-7-21 12:33 AM 發表

5球都射唔入射夠 10球, 再每季加十幾球12碼, 每季各大聯賽射門最多就係佢。
傳送突破助攻組織 ... 唔駛啦, 要個人能力嫁, 依d無得"造"
淨係見到賓斯馬~ 基艾沙 冇左牙朗之後生猛曬就知
平時球球要餵比牙朗幾大影響

引用:
原帖由 意甲老四 於 2021-7-21 12:33 AM 發表

冇辦法啦係都知皇馬想買美斯,奈何根本mission is impossible。想當年FIGO都係咁,咪要造隻猩猩出抗衡美斯囉

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]