• 瀏覽: 6,960
  • 回覆: 143
今夏一直有關於C.朗拿度(Cristiano Ronaldo)想要離開祖雲達斯的消息,艾歷尼(Massimiliano Allegri)回歸祖記,即便C.朗拿度留隊,也不會是艾歷尼的戰術核心。不過C.朗拿度即便想走也很困難,目前幾乎沒有球隊願意接手C.朗拿度的大合約。

著名記者羅馬諾的消息稱,據他的瞭解,C.朗拿度新賽季會繼續留在祖雲達斯,目前沒有任何球隊對C.朗拿度提出報價,C.朗拿度想走也找不到下家。

早前祖記大佬尼維特(Pavel Nedved)接受採訪時也表示:「沒有人告訴我C.朗拿度想離開,我預計他會和我們在一起,我們會等待他休假回來後聊一聊。」(雷利)

https://soccer.sina.com.hk/news/1/20210720/13326928/

歐國杯神射手都無人報價?? 祖記真係喊出黎....

熱賣及精選
如果祖記今年贏唔返聯賽,球迷追斬佢都似

祖記咁勁刀比佢搞到咁 冇球隊要係正常😑

又話隊隊爭住要自吹史一既?

今年仲有一年約,原本全季坐場邊都有$6000萬袋,為咗唔想俾人發現佢又敗走,同祖記講「你向外宣報同我續多1年約啦,至多俾你$6000萬人工分2年俾,名義上都叫減薪續約吖」⋯
會唔會下年再續多一年約,淨低嗰$3000萬又可以分2年俾呢?!

祖記止唔到蝕,放唔走

冇人要啦

留佢係度放場邊, 話唔定歐聯都有得落袋

引用:
原帖由 messissem 於 2021-7-20 01:13 PM 發表

祖記止唔到蝕,放唔走
真係好慘, 同巴塞送唔走安迪堤一樣...

引用:
原帖由 iamwsh 於 2021-7-20 01:17 PM 發表

留佢係度放場邊, 話唔定歐聯都有得落袋
阿朗無得刷數據又唔開心架者.....

引用:
原帖由 一休門生 於 2021-7-20 12:32 PM 發表

祖記咁勁刀比佢搞到咁 冇球隊要係正常😑
我睇咁多年波都好少見呢個情況, 買個球員返黎佢數據好靚但球隊成績卻愈來愈差....

基斯坦奴d跑車又要運返意大利

說好的6比5已出現,真係辛苦晒
祖記好慘呀

插西你件XX , 覆完人又限制人覆你, 邊個教到你咁L廢架?^_^
引用:
原帖由 Cloud6.0 於 2021-7-20 02:10 PM 發表

祖記好慘呀
倒錢落鹹水海

引用:
原帖由 messissem 於 2021-7-20 01:13 PM 發表

祖記止唔到蝕,放唔走
要學曼聯送走山神咁,貼錢送走!🤔

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]