• 瀏覽: 12,489
  • 回覆: 194
足球最需要係合作
合作最在乎坦誠溝通
令非個人項目愈來愈差

熱賣及精選
偉大的中國夢, 民族自信.  誰怕誰.

引用:
原帖由 笑到最後3號 於 2021-7-21 05:55 PM 發表

女足0:5巴西,無眼睇了。
打入奧運決賽周既主力球員因為功高蓋主而被教練踢出入選名單, 好比因教練唔鍾意c朗而踢鬼左佢出葡萄牙隊, 咁全隊既核心都無左仲睇條鐵咩!

引用:
原帖由 石詩仕 於 2021-7-21 10:26 AM 發表

C hing吾清楚就咪亂嗡,
每年花在足球運動的錢近千億,
全國有薪酬的足球員有2-3萬人,
有1-2千名清少年在國外培訓,
千億 ?肥仔水呀
難怪小朋友志願係做貪官.

引用:
原帖由 fbfd3a2fa83f0e 於 2021-7-20 15:31 發表

首先要表明 我係真心支持中國隊 但一隊驕兵 未贏先飄而且狂妄自大既隊 真係撐唔落 有時做人可唔可以低調D 謙虛少少 保持警戒心?唔好一有少少成績就鋪天蓋地宣傳 講就天下無敵 
李鐵帶隊後四連勝?贏既係關島 馬爾代夫?敍利亞本身一個足球水平一般的國家 在國足身上都偷到3分 本身就唔合格 對D種魚腩 贏左好值得高興?

依家就連弱過中國敍利亞都可以同國足55開 我就真係笑唔出 入左12強 仲 ...
本身我都支持中國隊
但今屆足協簡直係ON撚9, 一味叫球會科水比班巴西佬搞入籍
個堆巴西佬一年收超過一億仔, 大叫我愛中國

然後聯賽支離破碎, 就為左國家隊讓路..

正一ON99, 希望12強賽得1-2分出局...

引用:
原帖由 時光五缺 於 21-7-2021 20:08 發表

咁點解係歐洲可以立足既只得武女?
以前果代都有老孫,李鐵等..楊晨..
錢問題,稍🈶名氣的,在大陸頂級賽事,工資非常好,系拾萬以上起跳。

恆大未拉的原因有部份是足球隊,

搞隊中超球隊,最小20億人民幣。

引用:
原帖由 ryan111111 於 2021-7-22 03:37 AM 發表

本身我都支持中國隊
但今屆足協簡直係ON撚9, 一味叫球會科水比班巴西佬搞入籍
個堆巴西佬一年收超過一億仔, 大叫我愛中國

然後聯賽支離破碎, 就為左國家隊讓路..

正一ON99, 希望12強賽得1-2分出局...
其實班龜化球員, 艾克森阿蘭高拉特李可蔣光泰........都唔係好勁,面對日本澳洲時都唔會得到什麼優勢

引用:
原帖由 笑到最後 於 2021-7-22 09:45 發表

其實班龜化球員, 艾克森阿蘭高拉特李可蔣光泰........都唔係好勁,面對日本澳洲時都唔會得到什麼優勢
係,  艾克森都中超化曬, 太好搵, 食到肥到隻豬咁

40強賽時已經屌9佢, 出大陸球員仲好過佢呢D龜化

引用:
原帖由 fbfd3a2fa83f0e 於 2021-7-20 15:31 發表

首先要表明 我係真心支持中國隊 但一隊驕兵 未贏先飄而且狂妄自大既隊 真係撐唔落 有時做人可唔可以低調D 謙虛少少 保持警戒心?唔好一有少少成績就鋪天蓋地宣傳 講就天下無敵 
李鐵帶隊後四連勝?贏既係關島 馬爾代夫?敍利亞本身一個足球水平一般的國家 在國足身上都偷到3分 本身就唔合格 對D種魚腩 贏左好值得高興?

依家就連弱過中國敍利亞都可以同國足55開 我就真係笑唔出 入左12強 仲 ...
係, 打贏關島, 馬爾代夫
新浪當然一味歌頌, 講到足協步署40強賽點成功...
真係笑撚死人咩...
派香港隊去踢都贏啦, 真係白9痴

(利申: 2000年開始支持中國隊, 但而家中國隊大龜化只想睇12強賽佢地仆街死)

小人得志 雞犬升天

引用:
原帖由 wongjean 於 2021-7-20 04:02 PM 發表

國足就是這樣,當年世界盃又話好簽,打算負巴西,和土耳其,贏哥斯達黎加4分出線,我就話你入到一球話你叻,結果三零部隊出局
不是三零, 我記得有個紅牌!

引用:
原帖由 Alex921 於 2021-7-21 12:38 AM 發表

2026 多左名額 機會大增
話有8個係咪?

引用:
原帖由 bigeatmonster 於 2021-7-22 03:32 PM 發表

不是三零, 我記得有個紅牌!
未打之前仲同全隊鑄晒銅像添,E+我諗都溶咗九世

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]