• 瀏覽: 12,418
  • 回覆: 194
其實阿朗同朗迷都一樣,對法羅群島,立陶宛,拉脫維亞呢啲魚腩狂數糊,追到個唔知乜戴伊記錄就舖天蓋地吹奏到乜春史一, 乜春球王咁。

熱賣及精選
提示: 違規內容已被屏蔽
提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 a9983451 於 2021-7-20 08:11 PM 發表

中國鍾意計咩就計咩,唔計咩就唔計咩,所以中國永遠係最自由民主嘅。

係中式民主自由標準之下,有邊個國家係好過中國?
離題了,完

引用:
原帖由 隔夜水龍頭 於 2021-7-20 06:04 PM 發表

港足咪一樣
國足幾十年嚟都只可以用港足打飛機,有志氣🤣🤣

香港最後一個米杜士堡死硬fans!!
引用:
原帖由 wongjean 於 2021-7-20 04:02 PM 發表

國足就是這樣,當年世界盃又話好簽,打算負巴西,和土耳其,贏哥斯達黎加4分出線,我就話你入到一球話你叻,結果三零部隊出局
當時吹到.......
16強對比利時,應該無問題
8強對法國或阿根廷,如果范志毅可以mark得住亨利或者巴迪斯圖達,如果整隊有超水準發揮,四強不是夢

中國隊不是夢!

引用:
原帖由 十二月田猛臣 於 2021-7-20 08:27 PM 發表

當時吹到.......
16強對比利時,應該無問題
8強對法國或阿根廷,如果范志毅可以mark得住亨利或者巴迪斯圖達,如果整隊有超水準發揮,四強不是夢
不是夢,是痴人說夢

引用:
原帖由 wongjean 於 2021-7-20 04:02 PM 發表

國足就是這樣,當年世界盃又話好簽,打算負巴西,和土耳其,贏哥斯達黎加4分出線,我就話你入到一球話你叻,結果三零部隊出局
此言差矣!中國隊係勁到爆!

1.    在長達91年21屆世界盃的歷史上,僅有三支國家隊戰勝過中國國家隊,分別是巴西、土耳其、哥斯大黎加,

2.    即使是巴西這樣的世界強隊也僅戰勝過中國隊一次。

3.    而中國隊從未在世界盃互射12碼中失利過,亦從來沒有一支球隊能夠在世界盃上擊敗過中國隊兩次。

4.    而且,中國隊在世界盃上失球數遠少於巴西和以防守見長的義大利,在過去91年裡,中國隊只失了9個球。

5.    除此之外,世界上除了巴西,中國是另外一支敢在胸前綉上五顆星的國家隊!

唔止足球,中國每一樣野都係偉大同完美,記住要日日講,時時講,話有野唔完美可能危害國家安全,對民族又無自信。

引用:
原帖由 hfceddie 於 2021-7-20 08:38 PM 發表

此言差矣!中國隊係勁到爆!

1.    在長達91年21屆世界盃的歷史上,僅有三支國家隊戰勝過中國國家隊,分別是巴西、土耳其、哥斯大黎加,

2.    即使是巴西這樣的世界強隊也僅戰勝過中國隊一次。

3.    而中國隊從未在世界盃互射12碼中失利過,亦從來沒有一支球隊能夠在世界盃上擊敗過中國隊兩次。

4.    而且,中國隊在世界盃上失球數遠少於巴西和以防 ...
Ching真係靚抽

引用:
原帖由 borofans 於 2021-7-20 08:19 PM 發表

國足幾十年嚟都只可以用港足打飛機,有志氣🤣🤣
港足都係話當年贏中國先比某些小國強而有實力姐  依月家仲話自己係精英運動員啦!

香港足球連垃圾都不如  我支持過佢地  但真係近三代都不長進

有譚雙洋  招金信  車震七  近年見佢地比賽進場  連小學生排隊都精過佢地班人 自己唔尊重自己仲講咩   你做支持姐只支持hea踢  香港仲有職業足球?  去街仲有精神啦!

引用:
原帖由 wongjean 於 2021-7-20 08:54 PM 發表

Ching真係靚抽
你真係覺得中國隊勁?咁咪靚秋囉

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]