• 瀏覽: 12,416
  • 回覆: 194
引用:
原帖由 fbfd3a2fa83f0e 於 2021-7-20 03:31 PM 發表

首先要表明 我係真心支持中國隊 但一隊驕兵 未贏先飄而且狂妄自大既隊 真係撐唔落 有時做人可唔可以低調D 謙虛少少 保持警戒心?唔好一有少少成績就鋪天蓋地宣傳 講就天下無敵 
李鐵帶隊後四連勝?贏既係關島 馬爾代夫?敍利亞本身一個足球水平一般的國家 在國足身上都偷到3分 本身就唔合格 對D種魚腩 贏左好值得高興?

依家就連弱過中國敍利亞都可以同國足55開 我就真係笑唔出 入左12強 仲 ...
係 D報紙佬先咁黑人憎姐,我唸一衆國腳們或領隊都應知自己既實力如何,不會被吹到飄飄然

熱賣及精選
引用:
原帖由 fbfd3a2fa83f0e 於 2021-7-20 03:36 PM 發表

2026年世界盃有8個亞洲名額 我唔清楚賽制有冇變 但如果冇變 中國係咪100%入硬世界盃?
除左日本 韓國 伊朗 澳洲 
仲有敍利亞 伊拉克 越南 烏茲別克 卡塔爾 阿聯酋 沙特阿拉伯 約旦D堆我都唔肯定中國可以食硬佢哋
用番12強賽模式, 兩組各四隊直入, 根據上屆成績中國連線都出唔到, 可能有附加賽踢
如果擴軍成16強賽, 4組首次名直入, 中國入到pot 2或有機會抽到兩隊弱隊做送分童子

強如「美國」都唔可以贏全部賽事  黃人就係無國籍人仕  請放棄香港身份  一年幾千都唔好攞  去英國看看有幾個奬牌吧!

一眾港腳好似堆填區氣味四飄就係另一層次的清高  我真係見住山度士射老舒米  但今日港隊連表演賽都大不配

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 hfceddie 於 2021-7-20 08:38 PM 發表

此言差矣!中國隊係勁到爆!

1.    在長達91年21屆世界盃的歷史上,僅有三支國家隊戰勝過中國國家隊,分別是巴西、土耳其、哥斯大黎加,

2.    即使是巴西這樣的世界強隊也僅戰勝過中國隊一次。

3.    而中國隊從未在世界盃互射12碼中失利過,亦從來沒有一支球隊能夠在世界盃上擊敗過中國隊兩次。

4.    而且,中國隊在世界盃上失球數遠少於巴西和以防 ...
《除此之外,世界上除了巴西,中國是另外一支敢在胸前綉上五顆星的國家隊!》

垃圾文章周圍抄……廢料!

大把國家綉上5粒星
美國有50粒星潻

美國

澳洲 有6粒星

士厙曼

洪都拉斯

所羅門群島

蕯摩亞

引用:
原帖由 lkwkenneth 於 2021-7-20 06:08 PM 發表

無民主自由何來有國?
亞洲民主大國印度足球係咪好L勁😂

陳時中投書加媒 指「台灣模式」可遏止疫情蔓延
引用:
原帖由 wongjean 於 2021-7-20 07:53 PM 發表

嗰屆冇咗日韓踢外圍賽呢,機會大增
2026 多左名額 機會大增

其實今屆有冇機會啫

引用:
原帖由 Alex921 於 2021-7-21 12:39 AM 發表

其實今屆有冇機會啫

香港最後一個米杜士堡死硬fans!!
中國國足唔睇好,想好似日本仔同韓國仔咁真係有難度

【CLAYMORE 大劍銀瞳討論區 XI】
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]