• 瀏覽: 12,448
  • 回覆: 194
引用:
原帖由 笑到最後3號 於 2021-7-21 01:29 PM 發表

假波,巴西意大利甚至全世界都有,無可避免,就好似官商合貪污腐敗,全世界都有的,包括日韓歐美等先進國家無一倖免。
大6是上中下都假,這就是差別

熱賣及精選
現實d.....以國足現時實力去爭小組頭2名出線難度太大,唔好抱太大期望就唔會有失望, 如果最後贏到入到決賽周先慶祝會開心d

引用:
原帖由 fbfd3a2fa83f0e 於 2021-7-20 03:36 PM 發表

2026年世界盃有8個亞洲名額 我唔清楚賽制有冇變 但如果冇變 中國係咪100%入硬世界盃?
除左日本 韓國 伊朗 澳洲 
仲有敍利亞 伊拉克 越南 烏茲別克 卡塔爾 阿聯酋 沙特阿拉伯 約旦D堆我都唔肯定中國可以食硬佢哋
只要賭波一日存在,國足都冇運行...除非每個國足都過億身家。

引用:
原帖由 jacksoooo 於 2021-7-21 01:31 PM 發表

大6是上中下都假,這就是差別
唔好又政治上腦啦。大陸次次奧運都好多金牌唔通又假咩。講返足球。

引用:
原帖由 wwwvv0701 於 2021-7-21 01:35 PM 發表

只要賭波一日存在,國足都冇運行...除非每個國足都過億身家。
唔關事,係大陸成個體系發展問題,根本就無放足球入眼內。走去玩奧運項目

引用:
原帖由 笑到最後3號 於 2021-7-21 01:37 PM 發表

唔好又政治上腦啦。大陸次次奧運都好多金牌唔通又假咩。講返足球。
奧運獎金不高有本事點會去爭奧運,所以奧運最醒系大6

引用:
原帖由 jacksoooo 於 2021-7-21 01:39 PM 發表

奧運獎金不高有本事點會去爭奧運,所以奧運最醒系大6
美國先係奧運大贏家喎,足球又係唔得。

引用:
原帖由 笑到最後3號 於 2021-7-21 01:40 PM 發表

美國先係奧運大贏家喎,足球又係唔得。
美足都OK,不過美藍美棒美欖人工高得多

引用:
原帖由 hingfai709a 於 2021-7-21 12:00 發表

有嘢唔知, 有幾出奇? 你乜都知, 咁國足幾時可以攞世界盃冠軍呀?
你唔知就唔好話上面沒有批評啦,亂咁up可能對你黎講唔出奇嘅。

知係知已發生嘅事,你要我預測未來嘅事??會唔會太攪笑🤭🤭🤭🤭

引用:
原帖由 fbfd3a2fa83f0e 於 2021-7-21 12:16 發表

我個帖幾時有講過香港隊?唔好離題得唔得?
你討論緊歸化球員喎,正常都會諗起更多更早有歸化球員嘅香港隊

引用:
原帖由 笑到最後3號 於 2021-7-20 17:46 發表

不如龜化晒d南美球員,到時有下一代的美斯又天使又尼馬又蘇9又卡雲尼……赫L死人。
香港可以咁喎😊😊😊

引用:
原帖由 Mahdavikia 於 2021-7-21 01:47 PM 發表

你唔知就唔好話上面沒有批評啦,亂咁up可能對你黎講唔出奇嘅。

知係知已發生嘅事,你要我預測未來嘅事??會唔會太攪笑🤭🤭🤭🤭
乜都知, 咁何解又預測唔到呢?

引用:
原帖由 jacksoooo 於 2021-7-21 01:43 PM 發表

美足都OK,不過美藍美棒美欖人工高得多
以前蘇聯及現在俄羅斯都係玩奧運項目多,足球係次要的

最簡單自己申請搞,自動入

引用:
原帖由 笑到最後3號 於 2021-7-21 01:52 PM 發表

以前蘇聯及現在俄羅斯都係玩奧運項目多,足球係次要的
非常對。爭D冇人爭的, 機會大好多

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]