• 瀏覽: 12,420
  • 回覆: 8
國足就是這樣,當年世界盃又話好簽,打算負巴西,和土耳其,贏哥斯達黎加4分出線,我就話你入到一球話你叻,結果三零部隊出局

熱賣及精選
引用:
原帖由 笑到最後3號 於 2021-7-20 04:07 PM 發表

人地日本比心機搞足球大有進步,女足贏埋世界盃添,男足遲早有成績出來。反觀大陸完全無心去搞,點會有成績呢。人人進步佢退步
冇心搞就認低威啦,但又要認屎認屁

引用:
原帖由 Alex921 於 2021-7-20 05:21 PM 發表

仲選叫入過決賽周🤠
叻過香港澳門聖馬力諾好多啦
嗰屆冇咗日韓踢外圍賽呢,機會大增

引用:
原帖由 梳化上的玉腿 於 2021-7-20 06:35 PM 發表

師兄講漏咗最好笑果部份
有大陸國足管理層及球迷話  :

按以上計劃,已經打入16強
在16強賽事,如果中國隊打出水準,又抽到較弱對手,可以小勝對手,進入8強

在8強賽事,祗要中國全隊球員努力死守,拖延0比0至完場,進入射12碼階段,加上一些好運,憑射12碼勝出賽事,可進入4強!

真係夠晒娛樂性!

第一次入決賽週已想入4強……發夢冇咁早啦!日韓都要多屆後至叫做有d表現

引用:
原帖由 生果轉貼員 於 2021-7-20 07:51 PM 發表

仲要等巴西對攻
又無可厚非喎,反正輸硬,攞個入球都好吖,事實又真係差d入波

引用:
原帖由 十二月田猛臣 於 2021-7-20 08:27 PM 發表

當時吹到.......
16強對比利時,應該無問題
8強對法國或阿根廷,如果范志毅可以mark得住亨利或者巴迪斯圖達,如果整隊有超水準發揮,四強不是夢
不是夢,是痴人說夢

引用:
原帖由 hfceddie 於 2021-7-20 08:38 PM 發表

此言差矣!中國隊係勁到爆!

1.    在長達91年21屆世界盃的歷史上,僅有三支國家隊戰勝過中國國家隊,分別是巴西、土耳其、哥斯大黎加,

2.    即使是巴西這樣的世界強隊也僅戰勝過中國隊一次。

3.    而中國隊從未在世界盃互射12碼中失利過,亦從來沒有一支球隊能夠在世界盃上擊敗過中國隊兩次。

4.    而且,中國隊在世界盃上失球數遠少於巴西和以防 ...
Ching真係靚抽

引用:
原帖由 Alex921 於 2021-7-21 12:38 AM 發表

2026 多左名額 機會大增
話有8個係咪?

引用:
原帖由 bigeatmonster 於 2021-7-22 03:32 PM 發表

不是三零, 我記得有個紅牌!
未打之前仲同全隊鑄晒銅像添,E+我諗都溶咗九世

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]