• 瀏覽: 12,456
  • 回覆: 13
引用:
原帖由 wongjean 於 2021-7-20 16:02 發表

國足就是這樣,當年世界盃又話好簽,打算負巴西,和土耳其,贏哥斯達黎加4分出線,我就話你入到一球話你叻,結果三零部隊出局
唔打就認輸??香港目標入亞洲盃,結果都入唔到

熱賣及精選
引用:
原帖由 fbfd3a2fa83f0e 於 2021-7-20 17:12 發表

歸化真心失敗 証明變強都要靠外國人 我心諗不如歸化11個巴西仔當中國隊踢囉@@
香港隊呢??

引用:
原帖由 hingfai709a 於 2021-7-21 11:21 發表

同意樓主的意見. 愛之深, 責之切.
可是, 上面而家越嚟越玻璃心, 小粉紅橫行, 稍有不順耳的, 就洗版式攻擊, 沒有批評, 那裡知道甚麼地方還須改善?
上面插國足插得狠過你啦,井蛙

引用:
原帖由 hingfai709a 於 2021-7-21 12:00 發表

有嘢唔知, 有幾出奇? 你乜都知, 咁國足幾時可以攞世界盃冠軍呀?
你唔知就唔好話上面沒有批評啦,亂咁up可能對你黎講唔出奇嘅。

知係知已發生嘅事,你要我預測未來嘅事??會唔會太攪笑🤭🤭🤭🤭

引用:
原帖由 fbfd3a2fa83f0e 於 2021-7-21 12:16 發表

我個帖幾時有講過香港隊?唔好離題得唔得?
你討論緊歸化球員喎,正常都會諗起更多更早有歸化球員嘅香港隊

引用:
原帖由 笑到最後3號 於 2021-7-20 17:46 發表

不如龜化晒d南美球員,到時有下一代的美斯又天使又尼馬又蘇9又卡雲尼……赫L死人。
香港可以咁喎😊😊😊

引用:
原帖由 hingfai709a 於 2021-7-21 13:50 發表

乜都知, 咁何解又預測唔到呢?
乜都知就唔係叫預測喎。加上我唔係乜都知

引用:
原帖由 hingfai709a 於 2021-7-21 15:59 發表

你可以唔係乜都知, 咁我都可以唔係乜都知啩? 你睇唔到我多謝另一位師兄比資訊我咩?
你唔知唔緊要,但你唔好亂咁話上面無批評嘛,明未??
不過大把人好似你咁唔知大陸d噴子幾犀利

引用:
原帖由 lovetohea 於 2021-7-21 13:35 發表

現實d.....以國足現時實力去爭小組頭2名出線難度太大,唔好抱太大期望就唔會有失望, 如果最後贏到入到決賽周先慶祝會開心d
加左幾個入藉兵唔係無得打的,恆大都贏過亞冠

引用:
原帖由 笑到最後3號 於 2021-7-21 16:39 發表

我諗,對日本及澳洲應該都輸硬,係睇下有無辦法打低其餘三隊拎小組第三,再打附加賽。
澳洲弱了不少,要睇臨場發揮。日本基本小組第一

引用:
原帖由 hingfai709a 於 2021-7-21 16:40 發表

係咪吓吓發言都要google 咗先? 有幾多個會咁做? 你會唔會?
你憑空想像大陸無批評國足喎。話下你都唔得??你唔接受批評??

引用:
原帖由 雅利安 於 2021-7-21 23:00 發表

係人都知大陸人以男國足為恥
又唔係個個都係嘅。香港都唔係個個以港足為恥啦

引用:
原帖由 Douzo 於 2021-7-23 02:47 發表

學生講 : 香港人加油 ... 會被記大過
大人講 : 香港人加油 ... 犯左 xx 法
邊間學校呀??

引用:
原帖由 Douzo 於 2021-7-23 02:44 發表

師兄, 以人類發展歷史來講, 係先有人, 最後才有國.
有國才有家, 完全是廢話
人結聚為家, 家結聚為族
族結聚為群, 群結聚為國

人, 可以沒有國,
例如猶太人, 千多年來, 都沒有國,
但仍然生存, 而且優秀.
你去中東戰亂地方去作家立室吧

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]