• 瀏覽: 12,477
  • 回覆: 194
引用:
原帖由 wongjean 於 2021-7-20 04:02 PM 發表

國足就是這樣,當年世界盃又話好簽,打算負巴西,和土耳其,贏哥斯達黎加4分出線,我就話你入到一球話你叻,結果三零部隊出局
仲選叫入過決賽周🤠
叻過香港澳門聖馬力諾好多啦

熱賣及精選
又係02年世界盃翻版!咁洗唔洗做定銅像紀念佢哋?當年醜出世界

引用:
原帖由 ericlkyuen 於 2021-7-20 04:18 PM 發表

支持國足點都好過一班唔識波既偽球迷為政治入場支持香港隊......
講真 ,支持香港足球好過國足wo
兩便都唔係踢得好

但球品 港足好好多

香港發展得唔好 係本身生態同埋冇咩人支持

引用:
原帖由 simonlam1987 於 2021-7-20 05:23 PM 發表

講真 ,支持香港足球好過國足wo
兩便都唔係踢得好

但球品 港足好好多

香港發展得唔好 係本身生態同埋冇咩人支持
但香港政治球迷黑人憎呢.....

國足係態度有問題, 呢個我同意, 一日唔改善呢樣野一日都唔使旨意追到日韓兩隊.....

引用:
原帖由 笑到最後3號 於 2021-7-20 04:15 PM 發表

最近仲要急功近利玩(龜化),我diu,不如退出球壇啦。 點解唔大改革重新起步呢。恨鐵不成鋼
岸鳩仔,全球大部份足球強國都有歸化球員啦。符合國際足協歸化條件就無問題啦。當年法國奪冠都有好多歸化球員啦,吊!

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 ericlkyuen 於 2021-7-20 05:26 PM 發表

但香港政治球迷黑人憎呢.....

國足係態度有問題, 呢個我同意, 一日唔改善呢樣野一日都唔使旨意追到日韓兩隊.....
唔  
政治原因支持本土足球 ,某程度上 大部份國家都係,如果唔係做咩要支持本土足球呢
大把國家的足球 未夠實存又唔好睇
所以唔覺得E個係大問題
當然,各人睇法有D唔同

我個人就更加重視足球員本身的態度了

引用:
原帖由 fbfd3a2fa83f0e 於 2021-7-20 03:31 PM 發表

首先要表明 我係真心支持中國隊 但一隊驕兵 未贏先飄而且狂妄自大既隊 真係撐唔落 有時做人可唔可以低調D 謙虛少少 保持警戒心?唔好一有少少成績就鋪天蓋地宣傳 講就天下無敵 
李鐵帶隊後四連勝?贏既係關島 馬爾代夫?敍利亞本身一個足球水平一般的國家 在國足身上都偷到3分 本身就唔合格 對D種魚腩 贏左好值得高興?

依家就連弱過中國敍利亞都可以同國足55開 我就真係笑唔出 入左12強 仲 ...
敍利亞近呢兩年確係有大躍進係無可否認

中國班球員,波踢得好一般,但個個都當正自己係明星

引用:
原帖由 fbfd3a2fa83f0e 於 2021-7-20 05:12 PM 發表

歸化真心失敗 証明變強都要靠外國人 我心諗不如歸化11個巴西仔當中國隊踢囉@@
不如龜化晒d南美球員,到時有下一代的美斯又天使又尼馬又蘇9又卡雲尼……赫L死人。

早二,三十年,中國係亞洲都算得上一線球隊,只有日,韓,沙特,伊朗可以算比中田國強。但近十年,中國已經輪落到亞洲二線,連對住越南,泰國呢D球隊,都唔可以穩勝

港足咪一樣

國女足成績好過男足好多,
應該研究下問題係邊,
都希望國足可以再次打入決賽周

引用:
原帖由 笑到最後3號 於 2021-7-20 16:32 發表

果班人壞腦的,無國何來有家呢。
無民主自由何來有國?

提示: 違規內容已被屏蔽
提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]