• 瀏覽: 24,096
  • 回覆: 120
  • 追帖: 2
引用:
原帖由 ShunNitta 於 2021-7-20 11:35 PM 發表

WHATSAPPS 白撞騙子未遇過~
不過, 廿幾年前屋企電話試過有3個騙徒打嚟
1個俾我玩左佢成粒幾鐘, 玩到佢頂唔順收線...
1個俾我玩到佢發脾氣爆粗, 但我一隻粗口未講過...
1個我玩左佢半個鐘, 之後我用3奶打俾個fd一齊玩, 3p左半粒鐘, 騙徒頂唔順我同個fd左右夾擊疲勞轟炸, 扮收唔到cut線...
呢D係佢哋每日嘅工作,收工有人接班,等於差佬一樣,真係邊個玩邊個都未知

熱賣及精選
引用:
原帖由 takkimok 於 2021-7-20 08:06 PM 發表

唔一定係大陸,大陸有實名制,台灣老千居多。
台灣無實名?

引用:
原帖由 nslaw1100@gmail 於 2021-7-20 06:31 PM 發表

一般收到唔識電話號碼,都會即時舉報
x2

無謂浪費自己時間

[ [ [ Work Hard, Play Hard ] ] ]
收到,唔會埋!

我試過,都是用旅遊問野

引用:
原帖由 hahawin@ 於 2021-7-20 11:41 PM 發表

而家香港人形象系....重蠢過呆灣人
經過呢2年全世界都睇到香港好多白痴

引用:
原帖由 港男港男 於 2021-7-20 05:21 PM 發表

大家有冇試過Whatsapps 白撞?
佢走唔甩啦,
你唔知依家電話係實名制?
光天化日用WHATSAPP,
人地有人舉報佢,用部超級電腦就搵到佢WHATSAPP呃人D野
唔洗開佢電話的

姐係你租樓比人,個租客叫你WHATSAPP應承佢
錢銀上GA問題!
其實佢地好聰明的,ED去到警署又係CHECK到佢同佢之間瓜葛!
你估仲同以前冇得追?
電子野越方便,越能追蹤你

試過兩次,不過都知係騙徒,幾句就收佢線。

引用:
原帖由 Vhhh1 於 2021-7-20 07:27 PM 發表

點解D大陸人咁鍾意搵人笨?
因為香港自2019年後就俾人發現原來有二百萬人係無腦白痴,唔搵呢班蠢人錢對唔住自己

引用:
原帖由 香港宇宙的馬桶 於 2021-7-21 11:00 AM 發表

因為香港自2019年後就俾人發現原來有二百萬人係無腦白痴,唔搵呢班蠢人錢對唔住自己
冇錯, 佢地有200 萬個 market

哈哈,上次我收到,我即刻講:
"我記得你,上次有條數還沒還"
即刻唔覆我

我都領教過, 話我幫佢地影相, 佢係遊客
我肯定我無影相, 我都係Whatsapp陪佢玩咗2日

試過
我會 直接SEND 條 賓州相佢睇  
佢就知我咩料 

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]