• 瀏覽: 22,981
  • 回覆: 119
  • 追帖: 2
大家有冇試過Whatsapps 白撞?

附件

1.JPG(85.84 KB)

2021-7-20 05:21 PM

2.JPG(79.15 KB)

3.JPG(84.85 KB)

4.JPG(82.49 KB)

5.JPG(83.38 KB)

6.JPG(86.51 KB)

熱賣及精選
引用:
原帖由 港男港男 於 2021-7-20 05:21 PM 發表

尸口巾爆佢
內地用吾到whatsapp

有冇師兄中過招?

洗9理佢咩,即刻黑名單啦,一D着數都冇,盞晒自己時間。

好多人收到呢啲白撞whatsapp,連少用嘅line都會收到、基本係想呃錢

引用:
原帖由 港男港男 於 2021-7-20 05:21 PM 發表

我有試過,知道又係大陸喱騙子冇理佢,其實佢想打開話題後點呃錢?

引用:
原帖由 Wai7412002 於 2021-7-20 06:17 PM 發表

我有試過,知道又係大陸喱騙子冇理佢,其實佢想打開話題後點呃錢?
原則上, 佢都未騙你, 真係有甘多雙傻仔?

一般收到唔識電話號碼,都會即時舉報

引用:

佢肯定係騙徒,你都唔似好人。

引用:
原帖由 港男港男 於 2021-7-20 06:19 PM 發表

原則上, 佢都未騙你, 真係有甘多雙傻仔?
有嘅,10個中一個就可以,反正冇成本,不過唔知佢想點呃啫,佢最後用咩藉口想呃你?

白痴才回覆
block 他啦

你驗下腦

又係呢個,我同佢唔好黎香港!好多嘢你唔知!
立即唔回我

通常我會用程式模擬好多唔同嘅電話號碼,
然後係咁炸佢個whatsapp,
但要手動設置模擬賬號數量同要預設好訊息,
呢方面比較煩仲未改進到
假設我模擬50個電話號碼,
我就要將個訊息copy 50次,
然後仲要set每隔幾耐send一次,
但set完晒之後就好爽,
佢鍾意可以手動block 50次⋯

我代表全部黃絲(公稱黃畜曱甴)向全世界、全港市民以及警務人員,
為過去破壞香港社會秩序安寧和濫殺無辜等無腦行為作出道歉!
一看見三唔識七whatsapp已經不要回覆並列入黑名單。

內地可以上香討?

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]