• 瀏覽: 14,688
  • 回覆: 105
  • 追帖: 1
隨住娛樂圈既壯大,香港入左娛樂圈既星二代都越黎越多
睇完最黑人憎女星之後睇返開心嘢
以下排名係我本人私心排

10 秦沛女女 姜麗文

姜麗文除左最出名係同過何鄭俊弘一齊過之外,其實佢都有唱歌夢
之前仲有係愛回家到扮工人姐姐其實佢都幾靚女架!

9 龔慈恩女女 林愷鈴

個樣幾靚,但係我真係唔知佢做過啲咩

8 上山詩鈉女女 Hilary

上山詩鈉可能好多人都唔知佢係邊個,其實佢係張智霖表姐
至於佢個女,其實都唔知做過啲咩不過有時會見到佢去下活動又係混血樣幾靚

7 任達華 琦琦女女 任晴佳

14歲就170cm高,所以話遺傳係幾咁重要!
生得高就算唔係話真係好靚淨係有長腿都夠打滾model界!
不過琦琦個樣係發生左咩事…

6 曾志偉仔仔 曾國祥

曾國祥都係星二代,17年以七月與安生提名金馬獎最佳導演,19年憑自己努力以少年的你電影拎到金像獎最佳導演
同佢老豆米奇志偉行完全唔一樣既路線
前年仲娶埋靚靚王敏奕

5 關禮傑大女 關楓馨

佢今年有份參選港姐架,算半個人入左娛樂圈
個樣都算好襟睇

4 張柏芝 謝霆鋒大仔 Lucas

老豆基因好可以彌補到阿媽既不足,就算唔係同老豆一齊住佢都仲有幾分霆鋒既英姿
上個禮拜柏芝話想大仔入行,目標係想超越佢老豆咁話喎
難啲囉,不過加油呀後生仔

3 謝賢 狄波拉女女 謝婷婷

謝婷婷其實係星二代黎講真係好靚,不過又係唔知點解冇啦啦多左個B

2 謝賢 狄波拉仔仔 謝霆鋒

先唔講佢年少輕狂既事,但係霆鋒真係越大越有佬味
情史都係鋒迴路轉,似足佢老豆!

1 邱淑貞女女 沈月

第一一定係沈月!
佢真係完美咁copy&paste左邱淑貞既優點,仲要係model身形!
沈月幫佢老豆IT影個輯相真係完全唔似係未入行既少女

熱賣及精選
你既強係指邊方面,搵錢方面肯定謝霆鋒最強

邊個個仔邊個個囡

係咪沈月最靚

引用:
原帖由 kmh623000 於 2021-7-20 07:01 PM 發表

你既強係指邊方面,搵錢方面肯定謝霆鋒最強
係喎佢指強,係靚嘅強還是搵錢強。

引用:
原帖由 ATA0075 於 2021-7-20 07:02 PM 發表

邊個個仔邊個個囡
沈月係邱淑貞個囡,林愷鈴係龔慈恩個女唔知邊個靚啲。

狄龍個仔呢

引用:
原帖由 消毒小先鋒 於 2021-7-20 06:04 PM 發表

隨住娛樂圈既壯大,香港入左娛樂圈既星二代都越黎越多
睇完最黑人憎女星之後睇返開心嘢
以下排名係我本人私心排

10 秦沛女女 姜麗文

第一一定係沈月!
佢真係完美咁copy&paste左邱淑貞既優點,仲要係model身形!
沈月幫佢老豆IT影個輯相真係完全唔似係未入行既少女
林子祥&林德信
鄭少秋&沈殿霞&鄭欣兒

姜麗文係幾好,健康膚色加有啲身材

引用:
原帖由 icborn 於 2021-7-20 08:03 PM 發表

沈月係邱淑貞個囡,林愷鈴係龔慈恩個女唔知邊個靚啲。
沈月用遺傳力量幫邱淑貞平反
證明邱淑貞個尖下巴唔係整容整出嚟嘅

引用:
原帖由 wsp 於 2021-7-20 09:44 PM 發表

沈月用遺傳力量幫邱淑貞平反
證明邱淑貞個尖下巴唔係整容整出嚟嘅
證明邱淑貞冇整容?

引用:
原帖由 中午高綿羊 於 2021-7-20 09:00 PM 發表

狄龍個仔呢
係喎佢個仔唔錯又夠高大~

引用:
原帖由 icborn 於 2021-7-20 10:03 PM 發表

係喎佢個仔唔錯又夠高大~
話晒都係tbb做過男一呀

引用:
原帖由 中午高綿羊 於 2021-7-20 10:45 PM 發表

話晒都係tbb做過男一呀
似狄龍個樣幾號呀,佢個仔做過男一咩?

引用:
原帖由 icborn 於 2021-7-20 10:02 PM 發表

證明邱淑貞冇整容?
師兄好年青
當年邱淑貞選港姐被傳整容
因而被勸喻退賽

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]