• 瀏覽: 5,426
  • 回覆: 85
  • 追帖: 2

點算好,有啲仲係紫色既,又肥又大,好恐怖呀呀呀呀呀!!!!!!!!!!!!

熱賣及精選
引用:
原帖由 波加快 於 2021-7-20 06:17 PM 發表

點算好,有啲仲係紫色既,又肥又大,好恐怖呀呀呀呀呀!!!!!!!!!!!!
有事半夜懷疑聽到佢地叫..... 細細聲....

我都好驚佢地

圖呢 圖呢

曾經係廚房櫃頂執到四腳蛇蛋

壁虎係好嘢嚟㗎,    間屋有壁虎就唔會有蟲

引用:
原帖由 波加快 於 2021-7-20 06:17 PM 發表

有它,曱甴死全家。

引用:

唔洗驚住, 正常壁虎一feel到有人行過會閃開, 更重要係佢地會幫你食害蟲, 所以係時候要幫間屋滅蟲&大掃除啦~

btw 平時見既都係啡/奶白/有點半透明, 紫色未見過, 唔知會唔會係光暗影響至令人錯覺係紫色既壁虎? (好奇)

引用:

屋企人試過用老鼠膠黐曱甴,點知黐到條四腳蛇,連埋條尾有三吋長。

四腳蛇一路行一路屙屎架,D屎痴實牆,櫃。

引用:

多謝佢哋食哂d白文衣蚊

同問,真係好恐怖

引用:
原帖由 keke009 於 2021-7-22 03:24 AM 發表

四腳蛇一路行一路屙屎架,D屎痴實牆,櫃。
有利有弊

with Dunlop Aerogel 4D 300 Tour + Polyfibre Black Venom  @56lb
向NTRP 3.5進發

能見證香港足球隊係主場創造傳奇一刻
真係"有今生, 冇來世"
紫色

以後5使買殺蟲水了

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]