• 瀏覽: 14,680
  • 回覆: 137
  • 追帖: 1
張敬軒最奇,一集冇影

熱賣及精選
返餐廳幫手

比幾多錢咪做幾多野囉

引用:
原帖由 輪大碩士仔 於 2021-7-21 02:17 PM 發表

所以話首歌正唔正比歌手重要得多! Eric kwok咪講囉,人際關係比唱功重要,關係好彈d好歌你唱,好易紅
呢個大道理在好多行業都行得通😉

引用:
原帖由 三碌木 於 2021-7-22 07:36 AM 發表

Chantel 老師係JW?JW本身都無咩快歌,點教
Chantel歌唱老師是《亞洲星光大道》李昊嘉啦

https://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=29960861

我必須強調, 社會唔需要暴徒!
#暴徒不是示威者, 更不是市民

"民主"只係西方國家整出嚟等你地自相殘殺既工具, 背後目的係渾水摸魚, "民主"根本從來唔係香港核心價值
引用:
原帖由 無預警生奸內射@ 於 2021-7-21 08:05 PM 發表

李克勤係莫文蔚演唱會嘉賓,上面佢地有講到佢地過去,好似話以前係同公司,
我覺得英皇都衰,佢地幫張敬軒安排工作果陣冇考慮呢D問題既?
依家搞到好似班學員冇人要咁樣,比人踢黎踼去,搞到成件事好難堪。
哦!你咁講又係,當年李克勤有段時間好梅既,去左滾石,可能果時就同莫文蔚結緣

支持警察嚴正執法!
引用:
原帖由 無預警生奸內射@ 於 2021-7-21 07:53 PM 發表

其實可以叫番校長出黎,冇理由佢當日又咁熱心家下叫佢上黎坐下有幾難,如果志偉肯開聲,
講真,又冇演唱會開佢地一個二個身在香港有幾忙呀。
好大機會又係錢既問題

歌手開大個價,tvb覺得太貴,所以最後無人傾店數

香港人都係$$$字當頭架啦

支持警察嚴正執法!
引用:
原帖由 満大人 於 2021-7-21 02:04 PM 發表

莫好似係錄影,唔係live 添
傳可能係假人扮

張去過黎明做嘉賓

似係張敬軒臨時起無線飛腳

屎急嚟唔到啩.

引用:
原帖由 輪大碩士仔 於 2021-7-22 09:27 AM 發表

張敬軒比初出道靚仔好多,當晚我見到佢上聲夢,我要上網再check下是否我搞錯咗其他人
屌,2021年,連Archie樣衰衰油指樣都日日被叫靚仔,係唔係我評審標準已過時

引用:
原帖由 lpj88 於 2021-7-21 02:14 PM 發表

李克勤大陸有Job即走, 張敬軒接左手又唔黎, 莫文蔚唱完即走好似上TVB好難為佢咁.
佢地都系老屎忽, 知個節目唔系真系咁掂, 系吹出黎.
呢班前輩歌手, 似係咁既心態~

引用:
原帖由 boyboy168168 於 2021-7-21 02:15 PM 發表

估唔到大台攪個真人比賽show都要衰收尾
行衰運、行路打倒行~

提示:支持鍵盤翻頁左 右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]