• 瀏覽: 14,681
  • 回覆: 137
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 taitai987 於 2021-7-21 02:16 PM 發表

全民個d就吹
吹到可以盡攬名牌廣告代言, 都十分成功~

熱賣及精選
引用:
原帖由 無預警生奸內射@ 於 2021-7-21 07:53 PM 發表

其實可以叫番校長出黎,冇理由佢當日又咁熱心家下叫佢上黎坐下有幾難,如果志偉肯開聲,
講真,又冇演唱會開佢地一個二個身在香港有幾忙呀。
叫死黨阿叻上去, 都好過啦~

引用:
原帖由 無預警生奸內射@ 於 2021-7-21 08:05 PM 發表

李克勤係莫文蔚演唱會嘉賓,上面佢地有講到佢地過去,好似話以前係同公司,
我覺得英皇都衰,佢地幫張敬軒安排工作果陣冇考慮呢D問題既?
依家搞到好似班學員冇人要咁樣,比人踢黎踼去,搞到成件事好難堪。
曾志偉責任最大;佢一向做事天一半、地一半!

引用:
原帖由 威廉PO 於 2021-7-22 03:32 AM 發表

明顯無左李生,學員揀歌,練歌。。。都好多出錯。
咁、代表未畢得業囉~

引用:
原帖由 keung1997 於 2021-7-22 07:31 AM 發表

肛交中
以為你話『激光中』~

引用:
原帖由 無預警生奸內射@ 於 2021-7-21 07:53 PM 發表

其實可以叫番校長出黎,冇理由佢當日又咁熱心家下叫佢上黎坐下有幾難,如果志偉肯開聲,
講真,又冇演唱會開佢地一個二個身在香港有幾忙呀。
TVB 最黑人曾就係成日搭人情牌唔比錢,你估倫伯係白痴仔咩。

引用:
原帖由 IdoUdo 於 2021-7-22 08:32 AM 發表

張敬軒既然答應幫李克勤頂檔,
就要做埋去總決賽啦,
又要答應人哋,但去到總決賽
就嚟就失蹤,
都叫無線唔好用黃人㗎啦,
擺明玩嘢之嘛
鬼叫TVB藍咩?請張明敏上去吖嘛~

引用:
原帖由 唔岩就要鬧 於 2021-7-22 09:22 AM 發表

好大機會又係錢既問題

歌手開大個價,tvb覺得太貴,所以最後無人傾店數

香港人都係$$$字當頭架啦
都話TVB根本無錢, 點經得起曾志偉之大花筒?

引用:
原帖由 e5432whm 於 2021-7-22 09:15 AM 發表

Chantel歌唱老師是《亞洲星光大道》李昊嘉啦

https://www.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=29960861
但正式唱時的風格同選曲唔係節目導師幫手安排架咩

引用:
原帖由 曲明 於 2021-7-22 09:40 AM 發表

屌,2021年,連Archie樣衰衰油指樣都日日被叫靚仔,係唔係我評審標準已過時
成個節目都係假大空!

問都多舊魚,收錢出show好正常

李克勤做做吓閃撚咗番大陸都一樣係攪撚錯啦

冇咗個人壓場 硬係爭咁啲🤪

只接了一集job,咪做一集,個腦有問題?

提示:支持鍵盤翻頁左 右